Mercedes-Benz România a lansat ediția limitată Actros Safety Edition

Mercedes-Benz România a lansat ediția limitată Actros Safety Edition
Divizia de camioane Mercedes-Benz România a lansat Actros Safety Edition, o ediție limitată care oferă cel mai ridicat nivel de siguranță la volan.

Cu Actros Safety Edition, Mercedes-Benz România contribuie semnificativ la creșterea siguranței în trafic și reducerea timpilor de imobilizare a camioanelor.

Mercedes-Benz România a lansat ediția limitată Actros Safety Edition

Ediția limitată este disponibilă în patru configurații tehnice (Actros 1848 LS, Actros 1845 LSNRL, Actros 1845 LS și Actros 1846 LSNRL), care includ şi o serie de pachete speciale privind economia, confortul, dar şi sistemele de asistenţă care cresc siguranţa în trafic şi la volan.

„Am introdus în specificaţia camioanelor din actuala campanie sistemul de asistență ce oferă cel mai ridicat nivel de siguranță la conducere: Active Brake Assist 4, primul asistent de frânare de urgență din lume, cu recunoaşterea pietonilor”, spune Valeriu Zaharia, Managing Director Truck & Bus Mercedes-Benz România.

Active Brake Assist 4cu sistem de detectare a pietonilor, avertizează șoferul cu privire la o eventuală coliziune și iniţiază frânarea atunci când detectează obiecte staționare și mobile.

VEZI ȘI: Ce ar ajuta mai mult un șofer de camion: senzorii sau vizibilitatea directă?

În calitate de prim sistem de acest tip, Active Brake Assist 4 avertizează înainte de o coliziune și, dacă este necesar, inițiază în mod automat frânarea parțială sau chiar totală, dându-i șoferului posibilitatea de a evita coliziunea printr-o frânare integrală sau printr-o manevră de direcție.

Mercedes-Benz România a lansat o ediție limitată Actros Safety Edition

Airbag-ul pentru șofereste activat de către senzorii de impact și protejează șoferul în cazul unei coliziuni.

Proximity Control Assistfurnizează informații despre autovehiculele din față, astfel încât sistemul inteligent de control de croazieră să poată schimba optim treptele de viteză, pentru a folosi inerția autovehiculului într-o manieră cât mai eficientă.

Pachetul de vizibilitateinclude faruri bi-xenon, lămpi spate LED, proiectoare de ceaţă, lumini de zi cu LED şi sistem de spălare a farurilor, oferă un plus de siguranţă la conducere.

Mercedes-Benz România a lansat o ediție limitată Actros Safety Edition

Mai mult, Actros Safety Top Edition sunt configurate la un nivel ridicat de confort pentru şofer, prin pachetele speciale de dotări precum lumini ambientale, ladă frigorifică, tablou de bord cu afişaj suplimentar, Radio Touch etc.

Comenzile pentru Actros Safety Edition pot fi deja plasate, campania fiind valabilă până în martie 2019, în limita stocului disponibil.

În această perioadă, Mercedes-Benz Financial Services pune la dispoziție oferte speciale de finanțare pentru achiziționarea camioanelor.

Follow #infotrucker