EconomicȘtiriTop News

Mercedes-Benz România are noi șefi de vânzări camioane noi și rulate

Mercedes-Benz Trucks & Buses România are începând de astăzi noi șefi la departamentele de vânzări camioane noi și rulate.

Virgil Titirișcă, fost Sales & Marketing Manager TruckStore, cu o experiență de peste 20 de ani în cadrul companiei, va prelua coordonarea activității de vânzări și marketing a departamentului de camioane noi. El în înlocuiește pe Cătălin Barbur, care s-a alăturat echipei Daimler Commercial Vehicles MENA, în rolul de Head of Sales & KAM.

Mercedes-Benz România are noi șefi de vânzări camioane noi și rulate

Virgil Titirișcă are o vastă experiență în cadrul companiei, fiind unul dintre cei mai vechi angajați. De-a lungul timpului, a deținut mai multe poziții-cheie, ceea ce i-a permis cunoașterea detaliată a activității companiei, de pe toate palierele, inclusiv din cea de Reprezentant vânzări.

Din 2010 a deținut funcția de manager al departamentului de vânzări camioane rulate, care s-a remarcat printr-o creștere constantă a vânzărilor, până la un record de aproape 800 de unități vândute în 2020. În mandatul său, divizia a depășit toate standardele de performanță și calitate impuse la nivel global, lucru ce a fost încununat, în 2019, printr-un amplu proces de rebranding și trecerea sub umbrela TruckStore.

VEZI ȘI: A fost asamblat primul model Mercedes Actros Edition 2

Mercedes-Benz România are noi șefi de vânzări camioane noi și rulateSuccesorul lui Vigil Titirișcă ca șef de vânzări camioane rulate va fi Bogdan Ciubuc, care are o experiență de peste 13 ani în cadrul companiei Mercedes-Benz România. În timpul mandatului său de manager de vânzări al departamentului de vehicule comerciale ușoare, Mercedes-Benz Vans România a fost de șase ori lider de piață (în intervalul 2013 – 2020). Totodată, Mercedes-Benz Vans România a fost desemnată „Market of the Year”, la nivel european, de trei ori consecutiv.

Virgil Titirișcă și Bogdan Ciubuc vor raporta direct către Valeriu Zaharia, CEO Mercedes-Benz Trucks & Buses România. ”Suntem foarte încântați de noile schimbări organizaționale. Atât Virgil, cât și Bogdan, au o experiență vastă în vânzări și în asigurarea unei experiențe de brand remarcabilă. Ambii au demonstrat calități desăvârșite de lideri și sunt încrezător că diviziile noastre de vânzări camioane noi și rulate sunt pe mâini bune. Le urez mult succes în noile lor roluri!”, a declarat Valeriu Zaharia.

Începând cu 1 ianuarie 2020, brandul Mercedes-Benz este reprezentat la nivel național de două companii: Mercedes-Benz România, ce înglobează departamentele de autoturisme și vehicule comerciale ușoare și Mercedes-Benz Trucks & Buses România, sub umbrela căreia se regăsesc diviziile de camioane și autobuze/autocare.

În ultimii 7 ani, Mercedes-Benz Trucks & Buses România a fost lider de vânzări în segmentul camioane noi.

Din aceeași categorie...

Back to top button