BusinessȘtiri

Mercedes-Benz România are o nouă structură organizaţională

Începând cu 1 noiembrie 2015, Mercedes-Benz România a adoptat o nouă structură organizaţională, în linie cu strategia la nivel global și local, având în vedere, în același timp, focusul extins al companiei când vine vorba de nevoile clienților.

Astfel, structura companiei s-a schimbat prin reorganizarea în două divizii – Passenger Cars, respectiv Commercial Vehicles. Fiecare divizie este condusă de câte un Managing Director – Philipp Hagenburger pentru Passenger Cars, începând cu data de 1 februarie 2016, și Valeriu Zaharia pentru Commercial Vehicles, de la 1 noiembrie 2015. Cei doi noi manageri vor asigura coordonarea activității celor două divizii, având întreaga responsabilitate pentru toate aspectele legate de afacerea pe care o conduc – vânzare, marketing și servicii post-vânzare, precum şi coordonarea rețelei de parteneri autorizați.

Astfel, noua formulă de organizare propune o structură optimizată, care continuă să îndeplinească și să sprijine în permanență cerințele clienților din fiecare domeniu de activitate specific business-ului Mercedes-Benz în România – autoturisme, autovehicule comerciale ușoare, camioane, autobuze și servicii financiare. Mercedes-Benz România va exista în continuare ca entitate juridică, prerogativele de CEO pentru toate activitățile comune fiind preluate de către Managing Director-ul diviziei Passenger Cars.

Mercedes-Benz România are o nouă structură organizaţională

VEZI ȘI: Boris Bilich este noul director de vânzări al Schmitz Cargobull

Valeriu Zaharia_Managing Director Commercial Vehicles Mercedes-Benz RomaniaÎncepând cu data de 1 februarie 2016, Phillipp Hagenburger va ocupa funcția de Managing Director Passenger Cars, îndeplinind în același timp și funcția de CEO Mercedes-Benz România. Hagenburger îl succede pe Boris Billich, care a plecat din companie în noiembrie 2015, fiind numit director de vânzări al Schmitz Cargobull.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button