CarburantiTop News

Mercedes-Benz și BP au testat plata digitală a carburantului în Marea Britanie

Mercedes-Benz Truck UK și BP au testat cu succes, în premieră, plata digitală a carburantului de la bordul camionului, în Marea Britanie, alături de compania Wren Kitchens.

Plata digitală a carburantului bazat pe aplicația, In-Truck Pay, face achiziția și gestionarea carburantului mai rapide, mai eficiente și mai sigure, atât pentru șoferii de camioane, cât și pentru administratorii de flote.

Mercedes-Benz și BP au testat plata digitală a carburantului în Marea Britanie

Aplicația a fost dezvoltată pentru cea mai recentă generație Mercedes-Benz Actros, care poate fi echipată cu Multimedia Cockpit, Interactive.

Plata digitală a carburantului elimină erorile, furnizează informații exacte managerilor și elimină necesitatea ca șoferii să introducă singuri kilometrajul. Este nevoie de doar trei pași simpli – șoferii confirmă locația stației, deblochează pompa și realimentează.

VEZI ȘI: H.Essers își consolidează poziția în sudul Europei, prin achiziția Coral Transports

În cadrul testului pilot, compania Wren Kitchens a folosit sistemul de plată digitală a carburantului In-Truck Pay pe 11 camioane din flota sa.

Mercedes-Benz și BP au testat plata digitală a carburantului în Marea Britanie

„Ne străduim să fim mereu înaintea jocului și încercarea inițiativelor inovatoare ca aceasta înseamnă că putem stimula progresul în cadrul afacerii noastre și, în cele din urmă, al sectorului logistic ca întreg”, spune Lee Thompson-Halls, managerul flotei naționale a Wren Kitchens.

Testele au arătat o creștere a eficienței, cu economii de aproximativ 5 minute pe fiecare tranzacție. BP este al doilea furnizor de carburant, după Shell, care testează plata digitală a carburatului de la bordul camionului.

Din aceeași categorie...

Back to top button