Mercedes-Benz Sprinter din nou alături de Festivalul Brazilor de Crăciun

Mercedes-Benz Sprinter din nou alături de Festivalul Brazilor de Crăciun
Mercedes-Benz Sprinter a acordat şi în acest an suport logistic Festivalului Brazilor de Crăciun, organizat de Salvaţi Copiii.

Festivalul Brazilor de Crăciun este considerat unul dintre cele mai importante evenimente caritabile din ţară.

Mercedes-Benz Sprinter din nou alături de Festivalul Brazilor de Crăciun

În cei 16 ani de la lansare, Festivalul Brazilor de Crăciun a devenit un eveniment de referință, la care participă cei mai influenți manageri de companii, antreprenori, persoane publice, oameni de business și de media, în scopul strângerii de fonduri pentru sprijinirea proiectelor educaționale ale Salvaţi Copiii România.

Evenimentul este organizat sub forma unei licitații speciale de brazi de Crăciun, concepuți exclusiv pentru această ocazie, de către unii dintre cei mai cunoscuţi designeri din țară.

De-a lungul anilor, Salvați Copiii a strâns prin intermediul Festivalului Brazilor de Crăciun aproximativ 3.3 milioane de euro, prin care au fost ajutați peste 25.685 de beneficiari, prin programele educaționale Grădiniţe Estivale, A Doua Şansă și Școală după Școală.

Acest parteneriat a oferit şansa ca Salvaţi Copiii şi Mercedes-Benz să îşi întărească colaborarea începută în 2013, prin iniţierea în România a campaniei globale de educaţie rutieră Mobile Kids, de care au putut beneficia până în prezent peste 13.500 de copii.

Mulţumită acestui program se formează în fiecare an o generaţie de copii informată corect cu privire la siguranţa în trafic.

Festivalul Brazilor de Crăciun este un eveniment în cadrul căruia arta și creativitatea sunt puse în serviciul copiilor, pentru a le oferi acces la educație, un drept fundamental pentru toți cetățenii indiferent de vârstă, naționalitate, origine. Suntem bucuroşi să contribuim în fiecare an la această cauză, punând la dispoziţie autovehicule pentru transportul celebrilor brazi de Crăciun, îndeplinind astfel dorinţele copiilor şi reuşind să subliniem semnificaţia acestei sărbători – aceea de a dărui.

Mirel Dediu, Corporate PR/Communications în cadrul Mercedes-Benz România

Deplasări în siguranţă şi design inovativ
Mercedes-Benz Sprinter a fost lansat pe piaţă acum mai bine de 20 de ani şi este primul autovehicul comercial din lume care respectă standardul de emisii Euro VI. De asemenea, autovehiculul beneficiază de cinci noi sisteme de siguranţă, un design remarcabil, inovativ şi un consum redus de carburant.

Datorită interiorului spațios, modelul Sprinter furgon a reprezentat mijlocul de transport sigur, rapid și în siguranță a brazilor creați de designeri, din diferite materiale și având diverse dimensiuni.

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Follow #infotrucker