Mercedes-Benz Sprinter suport logistic al Festivalul Brazilor de Crăciun

Mercedes-Benz Sprinter suport logistic al Festivalul Brazilor de Crăciun

Mercedes-Benz România ca partener al Organizației Salvaţi Copiii, susţine noua ediţie a Festivalului Brazilor de Crăciun. Până la Gala de pe 4 decembrie, Mercedes-Benz România va oferi organizatorilor suport logistic. Noul Mercedes-Benz Sprinter va sta la dispoziția organizatorilor, pentru ca aceștia să beneficieze de flexibilitate în fiecare moment şi să poată transporta în siguranță brazii creaţi de cei mai populari designeri români.

„Festivalul Brazilor de Crăciun este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate evenimente de caritate din România, astfel că suntem mândri să fim parteneri. După colaborarea reușită cu Salvaţi Copiii din cadrul proiectului Mobile Kids, Mercedes-Benz România continuă parteneriatul cu Organizația prin susținerea oferită acestui eveniment anual de renume”, a declarat Boris Billich, CEO & Preşedinte al Mercedes-Benz România.

Mercedes-Benz Sprinter suport logistic al Festivalul Brazilor de Crăciun

Salvaţi Copiii România organizează, pentru al 14-lea an consecutiv, Festivalul Brazilor de Crăciun, eveniment de strângere de fonduri în vederea facilitării accesului la educaţie al copiilor din mediile sociale defavorizate. Gala va avea loc pe 4 decembrie, la Stejarii Country Club, și va avea în centrul atentției o licitatție a celor mai originali brazi, creați de unii dintre cei mai renumitți designeri români, printre care Doina Levintza, Lena Criveanu, Stephan Pelger, Malvina Cervenschi sau Rhea Costa.

Beneficiarii fondurilor care se vor colecta la ediţia 2014 a Festivalului Brazilor de Crăciun vor fi 2.500 de copii din comunităţi defavorizate, incluși în programele educaţionale ale Salvaţi Copiii România.

În cei 13 ani de la lansare, Festivalul Brazilor de Crăciun a devenit un eveniment emblematic, ce reunește la fiecare ediție cei mai influenți antreprenori, persoane publice, oameni de business și de media, în scopul strângerii de fonduri pentru sprijinirea proiectelor educaționale ale Salvaţi Copiii România. Primele 13 ediții ale Festivalului Brazilor de Crăciun au ajutat la strângerea a 2.824.100 euro, care au fost investiţi în suport educaţional pentru 20.700 de copii, prin reintegrarea școlară a celor care muncesc, facilitarea accesului la educație și prevenirea abandonului școlar în rândul celor din comunitățile defavorizate. Familiile lor au primit ajutor material, consiliere socială şi juridică.

Mercedes-Benz România şi Organizația Salvaţi Copiii îşi consolidează colaborarea de succes începută în anii precedenţi. În 2013 și 2014, Mercedes-Benz România, în parteneriat cu Organizaţia Salvaţi Copiii, a organizat mai multe ediţii locale ale programului internaţional Mobile Kids. În cadrul acestei iniţiative, copiii din clasele I-IV din şcolile bucureștene au participat la sesiuni active de informare pe tema siguranţei rutiere.

Follow #infotrucker