Mercedes-Benz Trucks & Buses România a lansat două campanii promoționale la camioane

Mercedes-Benz Trucks & Buses România a lansat două campanii promoționale la camioane
Mercedes-Benz Trucks & Buses România lansează campaniile Restart your business, respectiv Rebuild your business, valabile în perioada 22 iunie - 30 august 2020, în limita stocului disponibil.

Pentru a impulsiona achizițiile de camioane și a veni în sprijinul clienților care își doresc să-și reînnoiască flotele, Mercedes-Benz Trucks & Buses România propune o ofertă extrem de atractivă, în care în primele 3 luni nu se plătesc ratele. În plus, noile vehicule vin echipate cu un contract de service, pentru a-i degreva pe proprietari de sarcina reviziilor și întreținerii.

Mercedes-Benz Trucks & Buses România a lansat două campanii promoționale la camioane

Finanțarea pentru ambele campanii este asigurată prin Mercedes-Benz Financial Services. Unul dintre principalele avantaje este reprezentat de faptul că, în primele 3 luni, clienții beneficiază de scutire de la plata ratelor, singurul cost ce trebuie acoperit fiind cel al asigurărilor RCA și CASCO.

Restart your business este oferta dedicată achiziționării noii generații de camioane pentru distanțe lungi. Noul Actros, desemnat Truck of the year 2020, poate fi achiziționat cu o dobânda preferențială de 2.79% și o rată lunară extrem de avantajoasă.

Noul Actros este cel mai modern camion din lume, ce se remarcă datorită inovațiilor tehnologice ce asigură un cost total de operare extrem de convenabil, un confort remarcabil pentru șofer, precum și cel mai înalt nivel de siguranță din segment. Mai multe informații despre campanie pot fi obținute pe www.mercedes-benz.ro/restart-actros.

VEZI ȘI: BAG a derulat un nou control care a vizat camioanele pe gaz natural

Rebuild your business este campania adresată achiziționării noului Arocs, expertul în construcții, ce vine ‘echipat’ cu un pachet de service și o dobândă de numai 2.99%. Mai multe detalii despre oferta promoțională  fi obținute pe www.mercedes-benz.ro/rebuild-arocs.

Mercedes-Benz Trucks & Buses România a lansat două campanii promoționale la camioane

Printre inovațiile tehnologice ale noii generații de camioane Mercedes-Benz se numără:

MirrorCam – Sistemul revoluționar de camere ce asigură vizibilitatea extinsă asupra întregului ansamblu, deosebit de util în sensuri giratorii și la garări. Sistemul asigură o aerodinamică îmbunătățită, ceea ce contribuie la o economie suplimentară de combustibil de 1.5%.

Multimedia Cockpit Interactiv – Noul bord digital dispune de două tablete ce oferă acces la informațiile relevante pentru conducere și sistemele de asistență. Conectivitatea devine realitate cu Actros: smartphone-urile pot fi conectate prin intermediul Apple CarPlay sau Android Auto.

Active Drive Assist – Permite conducerea semiautonomă și ajută șoferul în păstrarea benzii de circulație și a unei distanțe sigure față de autovehiculul din față.

Predictive Powetrain Control – Pe lângă sistemul de localizare prin satelit, noul PPC folosește hărți digitale precise și informații despre topografie, viraje, proprietăți geometrice ale intersecțiilor și sensurilor giratorii, precum și semne de circulație, pentru a eficientiza, suplimentar, consumul de combustibil.

Active Brake Assist 5 – acum în echiparea standard, ABA 5 asigură frânarea în cazul obstacolelor staționare sau mobile, precum și a pietonilor.

Mercedes-Benz Uptime – asistență personalizată pentru clienți, în timp real. Uptime analizează permanent starea autovehiculului și a remorcii cuplate și face recomandări concrete de acțiune pentru prevenirea staționării cauzate de defecțiuni, o planificare mai eficientă a programărilor în service și disponibilitate maximă a camionului.

Follow #infotrucker