Camioane

Mercedes-Benz Unimog U 423 utilizat în diverse operațiuni de transport

O companie de transport din Marea Britanie ne demonstrează, dacă mai era cazul, că Mercedes-Benz Unimog este considerat cel mai polivalent vehicul comercial produs vreodată.

T. Shepperson Contracting din St. Neots, o companie de transport de dimensiuni medii din comitatul Cambridgeshire, regiunea de Est a Angliei, a ales un Mercedes-Benz Unimog U 423 în locul unui cap tractor convențional.

Mercedes-Benz Unimog U 423 utilizat în diverse operațiuni de transport

Conform oficialilor companiei din Marea Britanie, Mercedes-Benz Unimog U 423 este utilizat pentru a îndelini diverse sarcini de transport în cadru operațiunilor zilnice.

VEZI ȘI: Un Airbus A320 transportat rutier cu un remorcher Actros 4163 SLT

Și totuși, de ce au decis reprezentanții companiei să achiziționeze un Unimog și nu un cap tractor convențional? Răspunsul îl dau tot ei. Consumul mediu de carburant oferit de Unimog U 423 este mult mai mic decât cel al unui tractor clasic.

În medie, un Mercedes-Benz Unimog U 423 consumă cu circa 30 de litri de motorină mai puțin pe zi, ceea ce se traduce printr-o economie de carburant de 1.350 de euro pe lună.

Unimog U 423 dispune de un motor diesel de 5.1 litri cu patru cilindri în linie care dezvoltă 231 de cai putere. Cutia de viteze dispune de 14 trepte, dintre care 6 sunt dedicate mersului cu spatele.

Conform oficialilor companiei, Unimog U 423 este utilizat pentru a transporta pământul excavat din zonele agricole de lucru, dar și pentru transportul uleiul rezidual în fabricile dedicate din zonă.

Din aceeași categorie...

Back to top button