ȘtiriUtilitare ușoare

Mercedes-Benz va prezenta noi tehnologii de conectivitate pentru autorulote la CMT 2020

Anul acesta, Mercedes-Benz va prezenta o serie de tehnologii de conectivitate dedicat autorulotelor în cadrul Caravan, Motor and Tourism 2020 (CMT).

Prima dintre noile tehnologii de conectivitate Mercedes-Benz se numește Mercedes-Benz Advanced Control. Aceasta este o interfață care va fi disponibilă pe autorulote începând cu primăvara anului curent.

Mercedes-Benz va prezenta noi tehnologii de conectivitate pentru autorulote la CMT 2020

Aceasta va fi implementată pe un ecran tactil de 10.25 inch și va putea fi conectată cu telefonul mobil printr-o aplicație dedicată.

Noul serviciu pe care îl vom descoperi la CMT 2020 va permite clienților următoarele servicii: verificarea nivelului apei din rezervoare, verificarea bateriei auxiliare, pornirea încălzirii auxiliare și programarea acesteia, controlul temperaturii lăzii frigorifice, ridicarea sau coborârea plafonului de tip pop-up, deschiderea sau închiderea trapei, verificarea sistemului audio și ajustarea sistemului de iluminare ambientală.

Odată cu introducerea sistemului de infotainment MBUX (Mercedes-Benz User Experience), posesorii autorulotelor din gama Marco Polo vor putea controla o mulțime de sisteme care țin de vehicul.

VEZI ȘI: Planurile președinției Croației a Consiliului UE privind Pachetul de Mobilitate și infrastructura

Printre serviciile oferite odată cu lansarea MBUX se numără: managementul mentenanței, recuperare în caz de accident, diagonostic automat, diagnostic de a distanță, verficarea presiunii în pneuri, verificarea nivelului de combustibil, monitorizarea vehiculului prin GPS, navigație cu informații din trafic în timp real și internet la bord.

Aceste servicii vor putea fi accesate sau verificate și cu ajutorul aplicației mobile Mercedes Me.

Din aceeași categorie...

Back to top button