Utilitare ușoare

Mercedes-Benz Vans a prezentat noile Vito și eVito

Mercedes-Benz Vans a prezentat noi facelifturi pentru modelele comerciale Vito și eVito, care vin cu un nou design și echipamente de confort și sisteme de asistență adiționale.

Aceasta este ultima generație Vito și eVito, precum și pentru modelele private de lux EQV, V-Class și V-Class Marco Polo, înainte de introducerea arhitecturii electrice modulare VAN.EA, care va fi folosită de toate modelele Mercedes-Benz Vans lansate după 2026.

Mercedes-Benz Vans a prezentat noile Vito și eVito

Ca și până acum, modelele Vito și eVito sunt disponibile în versiuni furgon, Tourer și Mixto. Modelele destinate companiilor pot fi personalizate după nevoile individuale cu nivelele de echipare BASE, PRO și SELECT. La exterior, faceliftul aduce un design mai modern și mai dinamic, cu schimbări la nivelul grilei radiatorului, farurilor și bării de protecție.

Mercedes-Benz Vans a prezentat noile Vito și eVito

Farurile adaptive MULTIBEAM LED sunt disponibile, opțional sau în standard, în funcție de nivelul de echipare. În spate avem o bară nouă și stopuri LED cu contur închis, pentru o semnătură luminoasă mai precisă.

Mercedes-Benz Vans a prezentat noile Vito și eVito

Interiorul a fost și el actualizat și digitalizat. Vito și eVito sunt acum echipate în standard cu sistemul de infotainment MBUX (Mercedes-Benz User Experience). Ecranul central cu diagonală de 10,25 inchi este completat de panoul de instrumente color cu diagonală de 5,5 inchi.

Mercedes-Benz Vans a prezentat noile Vito și eVito

O altă premieră este disponibilitatea echipării cu haion electric EASY-PACK a versiunilor Vito Tourer și Mixto și eVito Tourer. De asemenea, frâna de parcare electrică este prezentă pentru toate modelele comerciale cu transmisie automată.

Grație MBUX, modelul electric eVito poate folosi un sistem de navigație inteligent ce ia în calcul în mod activ autonomia și disponibilitatea stațiilor de încărcare.

Mercedes-Benz Vans a prezentat noile Vito și eVito

 

La nivelul sistemelor de asistență, Vito și eVito dispun de ATTENTION ASSIST, Headlight Assist cu senzor de ploaie inclus, cruise control, Active Brake Assist cu funcție cross-traffic, Blind Spot Assist, Active Lane Keeping Assist, Intelligent Speed Assist și cameră pentru mers cu spatele.

VEZI ȘI: Test Mercedes-Benz Clasa V 300d 4MATIC: Suprem

Versiunea Vito BASE vine cu noul volan multifuncțional, sistemul de infotainment MBUX, pornire fără cheie, sistem de aer condiționat semi-automat TEMPMATIC cu un nou panou de control, senzori de lumină și de ploaie și torpedou cu cheie.

Versiunea Vito PRO aduce în plus scaune față cu suport lombar ajustabil pe 4 direcții, precum și un rezervor de 70 de litri. Versiunea de top Vito SELECT include jante de aliaj de 17 inchi, faruri adaptive MULTIBEAM LED, transmisie automată cu frână de parcare electrică, pachet oglinzi, pachet interior chrome, integrare smartphone și grilă de radiator cromată.

Echipamente suplimentare sunt disponibile pentru versiunea furgon în pachetul BASE Plus și pentru versiune Tourer în pachetul PRO Plus.

Din aceeași categorie...

Back to top button