Utilitare ușoare

Mercedes-Benz Vans va prezenta noile Citan și eCitan la 25 august

Noul van mic Mercedes-Benz Citan și versiunea sa electrică, eCitan, vor fi prezentate în premieră de Mercedes-Benz Vans la data de 25 august.

Citan și eCitan vor fi prezentate publicului pe platforma media online Mercedes me. Marcus Breitschwerdt (șeful Mercedes-Benz Vans), Natalie Sonntag (Marketing de produs Mercedes-Benz Small Vans) și Dirk Hipp (inginer șef Mercedes-Benz Small Vans) vor descrie cele mai importante calități ale noilor modele.

Mercedes-Benz Vans va prezenta noile Citan și eCitan la 25 august

De la designul inconfundabil și comportamentul de condus la siguranță și conectivitate, noua generație Mercedes-Benz Citan are ADN-ul cu care clienții s-au obișnuit de la marcă.

Dimensiunile externe compacte și spațiul de marfă generos permit o gamă largă de aplicații pentru noile modele, dar în special distribuție urbană.

Ușile culisante cu deschidere largă de pe ambele părți laterale și pragul mic de încărcare permit un acces confortabil în interior și o încărcare lejeră a vehiculului.

VEZI ȘI: 200.000 km într-un an pentru două autobuze electrice Mercedes eCitaro

Pentru pasageri va exista în continuare o versiune Citan Tourer. Pe lângă funcționalitatea înaltă, modelul dispune de echipamente complete de siguranță și un nivel înalt de confort la condus.

Premiera Citan va putea fi urmărită miercuri, 25 august, de la ora 15:00, la adresa https://media.mercedes-benz.com/Citan. Mai multe imagini și detalii despre noile modele vor fi dezvăluite cu această ocazie.

Din aceeași categorie...

Back to top button