Utilitare ușoare

Mercedes eVito furgon, disponibil și cu baterie de 60 kWh

La fel ca Mercedes eVito Tourer, versiunea furgon va primi o actualizare a sistemului de propulsie și o nouă baterie, cu o capacitate utilă de 60 kWh, începând din luna Decembrie.

Grație optimizărilor, Mercedes eVito furgon cu baterie de 60 kWh are o autonomie mai mare (242-314 km WLTP), putând atrage o gamă mai largă de utilizatori.

Mercedes eVito furgon, disponibil și cu baterie de 60 kWh

Sub capotă există încă un motor electric de 85 kW ce antrenează roțile din față. Bateriile lui Mercedes‑Benz eVito furgon pot fi încărcate la prize de curent alternativ (maxim 11 kW) sau la curent continuu (standard 50 kW, opțional 80 kW). Astfel, la stațiile rapide, eVito poate fi încărcat de la 10 la 80% în 50 de minute la 50 kW (35 la 80 kW).

Noul eVito furgon oferă și mai multe niveluri de recuperare a energiei. Șoferul poate selecta aceste niveluri prin intermediul padelelor din spatele volanului. Un stil deosebit de eficient și confortabil de condus este oferit deja de modul DAUTO. Alte trei programe de condus îi permit șoferului să aleagă între confort maxim și autonomie maximă.

VEZI ȘI: Test Mercedes-Benz Citan 112 CDI: Specialist urban și nu numai

Cum bateria este integrată în podea, interiorul este disponibil complet și oferă un spațiu de marfă de până la 6,6 mc. Utilitara electrică poate fi comandată în două versiuni de lungime, de 5.140 mm sau 5.370 mm.

La fel ca eVito Tourer, versiunea furgon include echipamente precum jante de 17 inchi, scaun încălzit pentru șofer sau volan multifuncțional. Sisteme de asistență și siguranță precum Active Brake Assist, ATTENTION ASSIST și Headlight Assist sunt echipamente standard.

Mercedes eVito furgon, disponibil și cu baterie de 60 kWh

Din aceeași categorie...

Back to top button