In FocusȘtiri

„Mergi mai mult“ – caravana Scania care promoveaza consumul redus

Pe data de 8 mai, Scania Romania a dat startul Caravanei Scania „Mergi mai mult“, un tur ce va cuprinde evenimente inedite pentru participantii din sapte locatii din tara. In cadrul acestor evenimente, partenerii invitati vor putea afla ultimele noutati despre performantele celui mai bun camion produs de companie in ultimii 125 de ani.

Timp de 8 saptamani, caravana Scania „Mergi mai mult“ va strabate tara pentru a prezenta testele facute in toata Europa, ce atesta cel mai mic consum. Participantii vor afla mai multe detalii despre optimizarile si inovatiile care garanteaza aceasta performanta, optimizari care fac din Scania o alegere excelenta la raportul calitate – pret – consum.

„Mergi mai mult“ – caravana Scania care promoveaza consumul redus

Imbunatatirile constante aduse camionului Scania Streamline inca de la lansarea modelului au rezultat in inregistrarea unui consum cu 3% mai mic. Performanta Scania este sustinuta de a doua generatie de motorizari Euro 6, de retarderul care se decupleaza automat atunci cand nu este folosit, si de uleiul cu o vascozitate redusa. Acesta din urma ajuta la diminuarea frecarii datorita calitatilor de lubrifiere excelente. Cumulati, acesti trei factori lucreaza impreuna pentru a reduce consumul de combustibil. Mai mult, participantii vor putea afla informatii despre Scania Eco-Roll, un alt instrument util in reducerea consumului, si de sistemul Active Prediction.

Departe de a fi un eveniment axat doar pe promovare si prezentare, caravana Scania „Mergi mai mult“ ofera participantilor o experienta suedeza adevarata, spectacole cu tematica, un concurs de indemanare pentru soferi organizat in parteneriat cu IFPTR, si multe alte activitati care vor face vizitarea Scania un eveniment in sine.

Traseul pe care il va parcurge Scania „Mergi mai mult“ este:

15 mai – Scania Bacau, loc Nicolae Balcescu, DN2, KM. 279-319, Jud. Bacau
19 mai – Rolex SA, Str. Cernauti nr. 112B, Suceava
22 mai – Scania Cluj, loc. Luncani nr. 372, com. Luna, jud Cluj
29 mai – Scania Sibiu, DN7, KM 265+500, loc. Talmaciu, Jud. Sibiu
3 iunie – Scania Oradea, Str. General Gheorghe Mardarescu
5-6 iunie – Transport AR, Expo Arad, Calea Aurel Vlaicu 300
12 iunie – Euxin Trucks, DN 39, km 8+950, sat Lazu, com. Agigea, jud. Constanta.

Din aceeași categorie...

Back to top button