ȘtiriTehnologie

Meritor WABCO va produce sistemul ProView

Meritor WABCO și SmartDrive Systems dezvoltă ProView, cel mai eficient și complet sistem de management al performanței pentru vehiculele comerciale, ce va îmbunătăți siguranța și eficiența operațională a flotelor. Acest sistem va fi disponibil începând cu mai 2014.

ProView Powered by SmartDrive® va furniza o înțelegere fără precedent a situațiilor de conducere, bazată pe o analiză video. De asemenea, pentru reducerea riscului de coliziuni și îmbunătățirea consumului de carburant, vor mai fi disponibile un program personalizat de îmbunătățire a condusului și analize predictive. În plus, ProView™ va oferi ample resurse materiale, ce includ cele mai bune practici despre siguranță și eficiență dar și un forum online pentru discuții.

Meritor WABCO va produce sistemul ProView

„ProView reprexintă o evoluție naturală a portofoliului de soluții de siguranță a companiei Meritor WABCO”, a declarant Jon Morrison, președinte și manager general al companiei Meritor WABCO. “Oferind analize de date și de video flotele pot identifica și astfel reduce numărul de situații periculoase”, a mai adăugat acesta.

Funcția video, asemănătoare cu cea folosită de experți în timpul evenimentelor sportive televizate, este o unealtă de îmbunătățire a siguranței care unifică vehicului, șoferul și datele despre condus. Acest sistem vine cu două camere, una ce filmează în fața camionului și, cea de-a doua, cabina. Managerii de flote au acces la filmări printr-o aplicație de PC, în timp ce șoferii le pot accesa printr-o aplicație de smartphone.

„Abilitatea sistemului ProView de a oferii imagini de ansamblu ajută flotele să identifice cauzele problemelor, legate de vehicul sau de condus, și astfel să îmbunătățească siguranța”, a mai adăugat Morrison. “Măsurând gradul de risc al stilului de șofat se poate crește siguranța, reducând costurile provocate de accidente și diminuând consumul de combustibil. Flotele pot să prioritizeze pregătirea șoferilor în diferite zone importante, precum încălcarea distanței minime dintre mașini, , accelerarea excesivă, pierderea stabilității, frânarea și lipsa de atenție a șoferului. Înregistrările video vor putea, de asemenea, valida bunele practici de șofat ale operatorilor flotelor.

Acest nou produs combină capabilitățile și know-how-ul a două companii de top din industrie. Meritor WABCO oferă tehnologii și sisteme de siguranță de clasă mondială dar și echipa DriveForce™ de agenți de vânzări și personal specializat în asistența tehnică. SmartDrive are o experiență de analiză video a șoferilor și vehiculelor fără egal. WABCO Holdings Inc. și SmartDrive Systems au anunțat, pe 24 martie, parteneriatul strategic care va extinde portofoliul de soluții de management al flotelor de vehicule comerciale al WABCO și în America de Nord.

Vânzările, service-ul si suprotul tehnic al ProView Powered by SmartDrive vor fi asigurate de echipele DriveForce and OnTrac, ce includ 110 profesioniști în domeniul suportului tehnic. Platforma ProView Powered by SmartDrive poate fi integrată cu sisteme de la oricare producător de vehicule.

Din aceeași categorie...

Back to top button