METRO Logistics Germania a achiziționat 77 MAN TGX

Rețeaua „METRO Cash & Carry“ și „REAL“ din Germania vor fi aprovizionate, de acum, și cu ajutorul camioanelor MAN. METRO Logistics Germania a lansat către MAN o comandă de 77 de camioane, dintre care 66 camioane MAN TGX 18.400 4×2 BLS și 11 camioane TGX 26.400 6×2-2 BL cu semiremorci frigorifice.

În decursul unui test de patru săptămâni, METRO Logistics s-a putut convinge de consumul redus al camionului produs de constructorul bavarez, iar rolul hotărâtor pentru lansarea comenzii l-a avut valoarea scăzută a costului de întreținere pe o perioadă determinată.

METRO Logistics Germania a achiziționat 77 MAN TGX

Camioanele Euro 6, care vor face parte din flota METRO Logistics, sunt dotate cu asistență la frânarea de urgență (EBA), sistemul de menținere a benzii de mers (LGS) și controlul vitezei de croazieră (ACC). De asemenea, sistemul MAN de management al presiunii aerului din pneuri contribuie la reducerea consumului de combustibilului. Cu ajutorul sistemului MAN TeleMatics, se va asigura o imagine transparentă asupra valorilor de consum și a managementului flotei.

Pentru a întâmpina nevoile șoferilor, camioanele sunt dotate cu pachete de confort, care includ cutia de viteze automată MAN TipMatic, Intarder, precum și scaune pneumatice și climatizate cu susținere lombară. În plus, aceștia beneficiază de instruire specializată MAN ProfiDrive pentru un condus economic și în siguranță.

Camioanele MAN vor susține activitatea METRO Logistics în toate locațiile depozitelor din Germania, flota companiei cuprinzând, în prezent, peste 150 de camioane.

Follow #infotrucker