Economic

MHS Holding și ZIEGLER vor asambla vehicule pentru stingerea incendiilor la Sibiu

MHS Holding și ZIEGLER au anunțat semnarea unui parteneriat strategic, care va aduce calitatea germană a vehiculelor pentru stingerea incendiilor pe piața din România.

La începutul acestui an, MHS Holding a înființat un parteneriat cu ZIEGLER, în vederea colaborării pentru activitatea de vânzăre și service, precum asamblarea și producția de vehicule pentru stingerea incendiilor la Sibiu.

MHS Holding și ZIEGLER vor asambla vehicule pentru stingerea incendiilor la Sibiu

Scopul acestui parteneriat este de a oferi vehicule specializate concepute pe baza celor mai noi tehnologii germane de înaltă calitate pentru piața din România, respectiv cea din Europa de Sud Est.

Parteneriatul este un pas important în vederea satisfacerii cu succes a cerințelor moderne ale României în ceea ce privește lupta împotriva incendiilor și protecție civilă.

Atât ZIEGLER, care deține o cotă de 55% pe piața din Germania, cât și MHS Holding au un nivel ridicat de experiență în piețele în care activează, putând astfel oferi împreună foarte ușor soluțiile complete necesare.

Siguranță la standarde germane
Parte a grupului CIMC, ZIEGLER este un furnizor internațional de vehicule pentru stingerea incendiilor, protecție civilă și poliție, precum și de accesorii și tehnologii pentru stingerea incendiilor.Cu peste 20.000 de vehicule speciale de pompieri produse, ZIEGLER are cele mai bune perspective pentru viitor.

VEZI ȘI: Continental dezvoltă un sistem pentru proiectarea mediului înconjurător într-un model virtual

Peste 1.300 de angajați din toată lumea (dintre care 650 la sediul central din Giengen/Brenz, Germania) lucrează pentru ZIEGLER pentru a fabrica gama completă de produse. Aceasta include echipamente pentru stingerea incendiilor, sisteme de pompare și sisteme de stingere a incendiilor extrem de specializate, precum și toate tipurile de vehicule de urgență.

Peste 125 de ani de competență și parteneriat
ZIEGLER lucrează continuu cu departamentele pentru stingerea incendiilor de peste 125 de ani. Astfel, ZIEGLER utilizează constant experiența sa vastă pentru a oferi inovații practice, transformând astfel munca pompierilor într-o activitate simplă și sigură.

MHS Holding și ZIEGLER vor asambla vehicule pentru stingerea incendiilor la Sibiu

Protecția pentru mediul înconjurător și responsabilitatea față de angajați și societate reprezintă principiile pe care se bazează compania.

Tehnologii inovative
Tot ceea ce oferă ZIEGLER, se bazează pe promisiunea mărcii – “oferim securitate”. Inovațiile ZIEGLER setează standardele pentru siguranță.MHS Holding și ZIEGLER vor asambla vehicule pentru stingerea incendiilor la Sibiu

Inovații precum sistemul de suprastructuri ALPAS, considerat un punct de referință în industria pentru stingerea incendiilor, sistemul de pompare patentat TROKOMAT, precum și sistemul de airbag și centură de siguranță Z-Protec reprezintă doar câteva exemple ale tehnologiilor de primă clasă ZIEGLER.

ZIEGLER este un trendsetter al industriei pentru stingerea incendiilor care stabilește în mod constant noi standarde datorită ingineriei germane.

Calitate de la o singură sursă
De la cel mai mic camion pentru stingerea incendiilor până la gigantul ARFFV: ZIEGLER oferă o gamă completă de vehicule.

Și dacă decizia este în favoarea ZIEGLER, întotdeauna veți primi pachetul complet: cabină, suprastructură, pompe, încărcarea completă și serviceul de la o singură sursă. Calitatea certificată ZIEGLER este testată în mii de aplicații.

Din aceeași categorie...

Back to top button