MHS Truck & Bus Group a încheiat anul 2017 cu rezultate excelente

MHS Truck & Bus Group a încheiat anul 2017 cu rezultate excelente

În 2017, MHS Truck & Bus Group a vândut un total de 1.178 de camioane MAN, ceea ce reprezintă o cotă de piață de 17%.

Rezultatele financiare obținute de importatorul oficial al mărcii de camioane MAN în România, în 2017, reprezentă cea mai bună performanţă a sa din ultimii trei ani.

Grupului condus de Michael Schmidt a înregistrat anul trecut vânzări în valoare de 90 milioane euro, alături de camioanele noi vândute, fiind livrate patru autocare mărcile MAN și Neoplan, respectiv 333 unităţi camioane rulate.

La nivel de camioane noi, MHS Truck & Bus Group a livrat un număr de 7 flote de camioane dintre care cea mai mare a fost de 50 de unităţi, majoritatea camioanelor fiind destinate transportului internaţional.

Modelul cel mai solicitat anul trecut a fost MAN TGX 18.460 EfficientLine3, înregistrându-se de asemenea o creştere a cererii modelelor cu motorizare de 500 CP.

Marca MAN a fost confirmată pentru al cincilea an consecutiv pe locul I în cadrul raportul TÜV pentru vehicule comerciale, prezentând un procent al defectelor mai mic faţă de ultima evaluare efectuată de TÜV în 2015.

MHS Truck & Bus Group a încheiat anul 2017 cu rezultate excelente

De altfel, performanțele financiare au fost recunoscute și de Camera de Comerţ şi Industrie a României, MHS Truck & Bus Group fiind distins cu locul I pentru activitatea sa în domeniul în care activează.

Acest lucru s-a reflectat atât în activitatea de vânzare, cât şi în cea de post-vânzare, divizia After-Sales a Grupului înregistrând o cifră de afaceri de 22 milioane euro.

Accent pe piese de origine și campanii de mentenanță
Activitatea de After-Sales s-a caracterizat prin campanii active pentru piesele de schimb originale MAN, o structură îmbunătăţită a agenţilor de vânzări mobili, precum şi programul de garanţie extinsă a pieselor de schimb.

Începând cu luna mai 2017, MAN a prelungit la 24 de luni garanţia pentru piesele originale MAN Ecoline şi accesoriile originale MAN.

VEZI ȘI: Șase întrebări adresate Comisiei Europene de un șofer de camion român

Garanţia este disponibilă atât la nivel european cât şi la nivel internaţional, MAN fiind singurul producător de vehicule comerciale grele care oferă acest tip de garanţie.

De asemenea, MHS Truck & Bus Group a continuat dezvoltarea sistemul de sondaj în ceea ce priveşte satisfacţia clienţilor, atât pentru activitatea de Vânzări, cât şi pentru cea de After-Sales.

Astfel, prin verificarea constantă a indexului de satisfacţie a clienţilor este garantată menţinerea la cel mai înalt nivel a calităţii serviciilor oferite acestora.

Accent pe pregătire și profesionalizare
Un alt element de garantare al calităţii serviciilor oferite de MHS Truck & Bus Group, îl reprezintă organizarea constantă a cursurilor pentru tehnicienii MAN prin intermediul celor două centre de perfecționare din Bucureşti şi Sibiu.

Cursurile respectă conceptele MAN Academy şi standardele MAN, cele două centre de perfecţionare, din Bucureşti şi Sibiu, oferind atât cursuri teoretice cât şi cursuri orientate către activitatea practică.

Programul de instruire pentru tineri, dezvoltat de către Departamentul de training al MHS Truck & Bus Group, a înregistrat anul acesta a şasea generaţie de cursanţi.

Acest sistem atractiv de internship oferă posibilitatea participanţilor de a beneficia de o pregătire la cel mai înalt nivel şi de a deveni specialişti în domeniile mecanică, electrică, tinichigerie şi vopsitorie pentru autovehiculele MAN.

Optimizarea transportului și fluxului de piese de schimb
În luna octombrie a anului trecut au fost puse bazele unei companii de logistică din cadrul MHS Group, MHS Logistic Services. Această companie are drept scop optimizarea transportului naţional şi internaţional, precum şi a administrării depozitării intermediare a pieselor de schimb necesare companiilor din cadrul MHS Holding.

Reprezentanță VW comerciale ușoare la Brașov
În a doua jumătate a lui 2017 a fost inaugurat oficial în locaţia reprezentanţei MAN din Braşov, noul dealer VW vehicule comerciale din cadrul MHS Truck & Bus Group.

Noutățile pentru 2018
Anul acesta, va avea loc lansarea noului MAN Lion’s City, o nouă generaţie de autobuze urbane create pentru eficienţă şi confort, cu un nou design MAN.

Începând cu 2018, sistemul de monitorizare RIO este inclus în echiparea standard a camioane noi MAN, care vor fi livrate în Europa.

Astfel MAN, pune bazele unei viitoare infrastructuri ale cărei servicii pot conecta toţi utilizatorii lanţului logistic.

Utilizând RIO, sistem de operare actualizat prin cloud, clienţii vor putea accesa diferite informaţii despre flotă şi vor putea utiliza o gamă largă de servicii din sectorul de transport şi logistică.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.