Michelin a cumpărat aplicația mobilă TruckFly, dedicată șoferilor de camion

Michelin a cumpărat aplicația mobilă TruckFly
Michelin a anunțat că a cumpărat aplicația mobilă TruckFly, lansată în 2015 de experiții Big Data și algoritmi, Joncquez Benoit, Corentin Smith și Arthur Ouaki.

Aplicația mobilă TruckFly intră acum în portofoliul de soluții digitale Michelin Solutions, care are drept scop îmbunătățirea mobilității și siguranței utilizatorilor prin intermediul unor rute optimizate, informații precise despre locurile de odihnă, parcări securizate sau benzinării.

Michelin a cumpărat aplicația mobilă TruckFly, dedicată șoferilor de camion

Achiziția TruckFly a fost finalizată la sfârsitul lunii iulie, urmând ca aceasta să fie îmbunătățită cu noi caracteristici pentru a atinge ținta propusă de Michelin, aceea de 300.000 de utilizatori în următorii 2 ani.

TruckFly a plecat de la ideea de a face viața șoferilor de camion mai ușoară și a le oferi acestora un instrument adecvat pentru a-și putea planifica cursa.

În prezent, aplicația mobilă TruckFly are o comunitate de 120.000 de utilizatori, care participă activ la îmbunătățirea punctelor de interes, precum restaurante, parcări de camion, stații de alimentare etc.

VEZI ȘI: Noul Active Brake Assist 4 în standard pe toate autocarele Mercedes-Benz și Setra

TruckFly este disponibilă atât pentru telefoane inteligente cu sistem de operare IOS, cât și Android, putând fi descărcată direct de pe site-ul truckfly.com sau magazinele Apple Store și Google Play.

TruckFly își va continua activitățile sub alt nume.

Follow #infotrucker