Anvelope

Michelin își prezintă întreaga gamă de produse la Solutrans 2023

La expoziția Solutrans 2023 (21-25 noiembrie), Michelin va prezenta în premieră întreaga gamă de produse, servicii și soluții dedicate transportului.

În primul rând, Michelin va expune întreaga gamă de anvelope pentru vehicule comerciale, de la cele cele pentru utilitare ușoare până la cele pentru transport pe distanțe lungi.

Michelin își prezintă întreaga gamă de produse la Solutrans 2023

Anvelopele sunt dezvoltate pentru a reduce amprenta de mediu a transportatorilor, grație inovațiilor grupului în ce privește rezistența la rulare, materiale reciclate și de origine bio, recanelare și reșapare.

  • MICHELIN X Multi T: anvelopă versatilă potrivită pentru aplicații naționale și regionale pe toate tipurile de drumuri, oferind un kilometraj mai mare în orice condiții meteo
  • MICHELIN X Multi HD Z: dezvoltată pentru distanțe lungi și medii, noua anvelopă combină durabilitatea și performanța kilometrică pe toate tipurile de drumuri, inclusiv cele nepavate de la punctele de încărcare și livrare
  • MICHELIN X Multi Energy: anvelopă dezvoltată pentru toate tipurile de călătorii, cu o eficiență energetică optimă și performanțe de kilometraj excelente
  • MICHELIN Agilis CrossClimate: anvelopă all-season pentru utilitare.

Toate aceste game sunt certificate 3PMSF, recanelabile și reșapabile (cu excepția MICHELIN Agilis CrossClimate).

VEZI ȘI: Cele mai noi regulamente de iarnă pentru camiaone

În prezent, aproape 100% dintre anvelopele Michelin pentru camioane sunt reșapabile și proiectate pentru a avea mai multe vieți. Cu anvelopele reșapate MICHELIN Remix, transportatori beneficiază de aceleași performanțe pentru siguranță, tracțiune și aderență ca la anvelopele Michelin noi.

Tot la Solutrans 2023, Michelin va prezenta MICHELIN Connected Mobility, o alianță unică și fără precedent între cunoștințele grupului legate de anvelope, telematică, algoritmi și servicii conectate. Alte servicii și soluții prezentate la stand vor fi MICHELIN Connected Fleet, Watèa By Michelin și Truckfly By Michelin.

Din aceeași categorie...

Back to top button