AnvelopeBus

Michelin a început să vândă anvelopele X Incity EV Z pentru autobuze electrice

Anvelopele sunt foarte eficiente și pe autobuzele urbane și suburbane tradiționale.

Michelin vinde din această lună X Incity EV Z, prima sa gamă de anvelope proiectate special pentru autobuze electrice, dar care pot fi folosite și pe autobuze convenționale.

În Europa circulă în prezent 5.000 de autobuze electrice, dar în 5 ani se preconizează că numărul acestora va crește de 10 ori. Cu noua sa gamă, Michelin susține tranziția către un transport urban mai curat și mai eficient.

Michelin a început să vândă anvelopele X Incity EV Z pentru autobuze electrice

Pentru a face față greutății mai mari a autobuzelor electrice, anvelopele Michelin X Incity EV Z au o capacitate de încărcare mai mare, de până la 8 tone.

O atenție deosebită a fost acordată protejării pereților laterali, care intră regulat în contact cu bordurile. De asemenea, un indicator lateral de uzură indică momentul în care anvelopa ar trebui rotită.

Grație tehnologiei Regenion, gama X Incity EV Z este construită cu un design progresiv al benzii de rulare, care oferă aderență longitudinală și laterală.

VEZI ȘI: Cât de speciale sunt pernele de aer pentru autobuze electrice

Longevitatea mai mare cu 10% și rezistența la rulare mai bună cu 13% (ambele față de gama Michelin X Incity XZU) au o contribuție semnificativă la reducerea costurilor de operare ale flotei.

Michelin a decis să construiască o singură dimensiune standard (275/70 R 22.5 152/149J), pentru a ușura administrarea annvelopelor în flote.

Anvelopele sunt proiectate pentru a fi reșapate și recanelate. Ele dispun de marcaj 3PMSF, care atestă cel mai înalt grad de aderență pe drumurile acoperite cu zăpadă.

Din aceeași categorie...

Back to top button