Știri

Militarii britanici fac încă livrări de carburanți la benzinării

Un răspuns guvernamental la o interpelare a unui parlamentar arată că militarii britanici fac încă livrări de carburanți la benzinării.

Conform răspunsului oficial, 137 de militari au fost folosiți ca șoferi de camioane cu cisternă chiar săptămâna trecută. De asemenea, doar ”câteva sute” de vize temporare din cele 5.000 disponibile au fost folosite.

Militarii britanici fac încă livrări de carburanți la benzinării

Militarii britanici sunt folosiți pentru livrări la benzinării din luna octombrie, pentru a rezolva criza de carburanți care lovise regatul.

Deși măsura a fost gândită ca una pe termen scurt, presa britanică a aflat că șoferii militari sunt folosiți încă ”în sprijinul sectorului de energe, pentru distribuție de carburanți”. În plus, alți militari sunt folosiți ca examinatori la testele pentru obținerea permiselor de conducere.

VEZI ȘI: Amenzi mari pentru lipsa plăcuțelor reflectorizante în Belgia

În ciuda lipsei de interes pentru vizele temporare pentru șoferii de camion, livrările către magazine au crescut în ultima perioadă, după ce guvernul britanic a relaxat restricțiile de cabotaj.

Măsura a fost introdusă tot în luna octombrie, tocmai pentru a evita criza de produse în perioada Crăciunului. Camioanele europene pot face până la finalul lunii martie operațiuni nelimitate de cabotaj, într-o perioadă de două săptămâni. În acest context, multe companii de pe continent și-au extins serios operațiunile din Marea Britanie.

Din aceeași categorie...

Back to top button