Milos Vujanovic este noul CEO al MHS Truck & Bus

Milos Vujanovic este noul CEO al MHS Truck & Bus

Începând cu data de 12 octombrie 2015, Milos Vujanovic (39 de ani) a preluat poziția de Chief Executive Officer (CEO) în cadrul MHS Truck & Bus, importator general și distribuitor al vehiculelor comerciale MAN, în România.

Acesta îl înlocuiește pe Jorge Leuschner, care a ocupat această poziție timp de aproape 8 ani de zile.

Noul CEO al MHS Truck & Bus are o experiență profesională de peste 18 ani, din care 16 ani în domeniul auto. Cariera sa include 13 ani în cadrul Grupului Daimler, mai întâi în calitate de Associate Management Consultant la sediul central al Daimler din Stuttgart și ulterior, în poziția de Head of Mercedes-Benz Own Retail pentru Serbia și Muntenegru.

Milos Vujanovic este noul CEO al MHS Truck & Bus

Milos Vujanovic a studiat în Germania, Statele Unite și Serbia. Deține o Diplomă în Management și Administrație și un Master în Științe Economice. De asemenea, Milos vorbește fluent germană, engleză și sârbă.

[pullquote align=”right” cite=”Milos Vujanovic, CEO al MHS Truck & Bus” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]Sunt bucuros să preiau funcția de CEO al grupului MHS Truck & Bus. Sunt convins că împreună cu o echipa experimentată și bine organizată, care operează într-o rețea modernă de dealeri, în România, vom avea și mai mult succes și vom continua să asigurăm cel mai înalt grad de satisfacție pentru clienți.[/pullquote]

De asemenea, în 2013, Miloš Vujanović a devenit Director General al Automobile Bavaria Group, deținătorul celei mai mari rețele de dealeri BMW din Europa Centrală și de Sud Est.

MHS Truck & Bus este importator general și distribuitor al vehiculelor comerciale MAN în România, compania fiind înființată de către Michael Horst Schmidt în anul 2007.

Compania oferă o gamă largă de camioane noi și rulate, precum și service complet pentru toate produsele mărcii conform standardelor internaționale ale MAN. Pentru aceasta, compania a pus bazele unei rețele de service și parteneri de service în orașele cheie ale României.

Astfel, MHS Truck & Bus deține opt centre de competență proprii pentru vehicule comerciale. Pentru o prezență completă în România, MHS Truck & Bus a autorizat cinci parteneri de service. De asemenea, compania oferă serviciul de asistență non stop – Service 24 și service mobil în toată țara. Pentru distribuția de piese grupul MHS deține un depozit central în Sibiu, cu 10.000 repere de piese. Logistica disponibilă permite livrarea în mai puțin de 24 ore în orice punct din țară.

Pentru a oferi în permanență servicii de calitate, MHS Truck & Bus deține două centre de școlarizare, în București și Sibiu, având cinci traineri experimentați în domeniul tehnic.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Follow #infotrucker