Tehnologie

Mio Combo 5107 LM – primul GPS auto ce are camera video integrată

Mio Technology, a lansat pe piața locală modelul Combo 5107 LM, primul dispozitiv GPS Mio dotat cu o cameră video, ce le permite șoferilor să înregistreze fiecare minut al călătoriilor lor.

După cum îi spune și numele, Mio Combo 5107 LM combină două dispozitive într-unul singur şi propune şoferilor o soluție practică la numărul din ce în ce mai mare de gadget-uri, a căror folosire, prin fixarea lor pe bord sau pe parbriz, limitează vizibilitatea. Camera video funcţionează simultan cu modul GPS şi, pentru a fi accesată, trebuie aleasă opțiunea „Cameră de parbriz” din meniul principal. Noul dispozitiv asigură o înregistrare HD (720p) a călătoriei de la momentul pornirii maşinii şi până la destinație. Astfel, în caz de accident, şoferii vor avea întotdeauna o înregistrare a ceea ce s-a întâmplat.

Mio Combo 5107 LM - primul GPS auto ce are camera video integrată

Mio Combo 5107 LM are un ecran tactil de 5 inch şi dispune de serviciul de actualizare gratuită a hărţilor, Lifetime Map Update (LMU), care permite clienților să beneficieze gratuit de până la 4 actualizări pe an, pe toată durata de viața a dispozitivului. Pentru a beneficia de hărţile actualizate, noul Combo trebuie conectat la PC şi instalată aplicația MioMore Desktop. Hărţile actualizate semnalează şi locurile unde sunt amplasate pe traseu camerele video de supraveghere, iar Combo 5107 LM va anunța şoferii de acest lucru atât vizual cât şi sonor, indicând pe ecran viteza curentă a autovehiculului, limita legală, precum şi distanța rămasă până la respectivul punct de supraveghere.

Din aceeași categorie...

Back to top button