InfoTechȘtiriTehnologie

Mio Combo 5207 LM cu GPS si camera video auto

Mio Technology a lansat pe piata locala Mio Combo 5207 LM, dispozitivul cu functie dubla, ce permite utilizarea in acelasi timp a modulului GPS si a camerei video auto.

Acesta filmeaza la calitate HD (720p) cu 30 de cadre pe secunda, iar standardul H.264 MPEG-4 asigura o calitate mai buna la nivel de inregistrare si fisiere de dimensiuni mai scazute comparativ cu Mio Combo 5107 LM, primul model al seriei.

Actualizare gratuita a hartilor
Combo 5207 LM are un ecran tactil de 5 inci si vine echipat cu 44 de harti preinstalate, inclusiv harta Romaniei. In plus, prin serviciul de actualizare a hartilor Lifetime Map Update (LMU), soferii beneficiaza gratuit de pana la 4 actualizari pe an, pe toata durata de viata a dispozitivului.

Mio Combo 5207 LM cu GPS si camera video auto

Functii multiple pentru o calatorie eficienta
Noul Combo dispune de functia „IQ RoutesTM” care foloseste o baza de date cu informatii preluate de la milioane de soferi pentru a optimiza ruta calculata, totul pentru ca utilizatorii sa isi poata minimiza timpul petrecut in trafic, indiferent de momentul zilei. In acelasi timp, Combo 5207 LM integreaza modulul „LearnMe Pro™”, capabil sa  monitorizeze si sa retina stilul de condus al soferului, oferind rute personalizate in functie de preferinte. De asemenea, functia de „Asistenta la parcare”, permite dispozitivului sa afiseze automat o lista de parcari disponibile, pe o raza de 1 km in jurul destinatiei.

Filmari martor la rezolutie HD
Camera video integrata in Mio Combo 5207 LM poate functiona simultan cu modulul GPS, inregistrand in acelasi timp directia, viteza, precum si coordonatele geografice, pe care le sincronizeaza cu Google Maps. De asemenea, pentru o imagine completa asupra calatoriei, inregistrarea va porni automat dupa introducerea cheii in contactul autovehiculului.

Dispozitivul poate fi utilizat imediat dupa achizitionare: Mio Combo 5207 LM vine cu un card micro SD de 8GB, suficient pentru a stoca filmarile si fotografiile surprinse cu ajutorul camerei video a noului Combo. Noul Combo dispune de un senzor G integrat, cu 3 axe, care inregistreaza directiile de deplasare pe o diagrama cu unde. Aceasta va arata punctul de provenienta si forta impactului, chiar si in cazul unei coliziuni auto din spate, devenind astfel martorul ocular de incredere in relatia cu asiguratorul.

Mio Combo 5207 LM este disponibil pe piata din Romania in doua variante: Mio Combo 5207 LM la pretul recomandat de 799 lei si Mio Combo 5207 LM TRUCK la pretul recomandat de 1.049 lei.

Din aceeași categorie...

Back to top button