Mio MiVue 568 Touch – camera video cu GPS încorporat

Mio Technology, unul dintre cei mai renumiți producători de dispozitive GPS la nivel mondial, a lansat pe piața locală MiVue 568 Touch, camera video cu GPS încorporat ce anunță șoferii de apropierea de camerele de supraveghere amplasate pe traseu. Mio MiVue 568 Touch dispune de un ecran tactil de 2,5 inci sensibil la atingere, care îl face mai ușor de utilizat și de un receptor GPS încorporat care permite urmărirea traseelor. Mai mult, acesta înregistrează secvențe video, direcția, viteza, precum și coordonatele geografice și le sincronizează cu Google Maps. Noul model din gama MiVue semnalează locurile unde sunt amplasate camerele video atât vizual cât și sonor, indicând pe ecran viteza curentă a autovehiculului, limita legală, precum și distanța rămasă până la respectivul punct de supraveghere. Utilizatorii au posibilitatea de a-și actualiza gratuit baza de date, pe toată durata de funcționare a camerei video Mio MiVue 568 Touch. Suportul rotativ de montare a produsului ajută la reglarea camerei la unghiul dorit, precum și la colectarea dovezilor video într-un timp scurt, astfel încât să poată fi înregistrată orice mișcare din jurul automobilului.

Imagini mai luminoase și mai clare
Mio MiVue 568 Touch are o dimensiune a diafragmei de F1.8 care permite să intre mai multă lumină. Acest lucru duce la înregistrări mai clare chiar și în condiții de luminozitate scăzută. Camera cu unghi larg, de 130 grade, va înregistra clipurile video la o rezoluţie Full HD (1920X1080p la 30 fps). Fişierele comprimate cu ajutorul tehnologiei H.264 oferă o calitate excelentă a imaginii la o dimensiune redusă.

Mio MiVue 568 Touch - camera video cu GPS încorporat

Martorul ocular din parbriz
Senzorul G integrat, cu 3 axe, înregistrează direcţiile de deplasare pe o diagramă cu unde. Aceasta va arăta punctul de provenienţă și forța impactului, chiar și în cazul unei coliziuni auto din spate, devenind astfel martorul ocular de încredere în relația cu asiguratorul. Mai mult, atunci când senzorul de șoc va depista o modificare neașteptată a mișcării autovehiculului, Mio MiVue 568 Touch va înregistra evenimentul, iar clipul rezultat va fi protejat de ștergerile accidentale. După conectarea dispozitivului la computer, vor putea fi analizate direcția de mers și datele rezultate în urma unei eventuale coliziuni.

Mio Mivue568-2 camera video cu GPS

De asemenea, șoferii pot comuta de la modul înregistrare la cel foto pentru a putea realiza fotografii ale exteriorului mașinii și pentru a evidenția eventualele dovezi ale impactului. Imaginile astfel rezultate vor include și coordonatele GPS, care să permită elucidarea circumstanțelor producerii unui accident.

Înregistrare ciclică automată
După întroducerea cheii în contactul autovehiculului, Mio MiVue 568 Touch va porni automat și va începe înregistrarea, cu condiția să fie asigurată alimentarea continuă a echipamentului. Atunci când memoria cardului introdus se umple, funcția de filmare ciclică va șterge din clipurile și imaginile neprotejate pentru a oferi înregistrare continuă.

Supravegherea mașinii în parcare
Mio Mivue 568 Touch integrează funcția Parking Mode, pentru o supraveghere continuă a locului unde este parcat autoturismul. La detectarea oricărei mișcări în raza senzorului, dispozitivul va începe înregistrarea automat. În plus, șoferii pot opta pentru modul de înregistrare continuă, funcție disponibilă la conectarea kit-ului opțional de alimentare constantă.

Caracteristici tehnice

 • Ecran de 2,5 inci
 • Înregistrare Full HD la 1080p cu tehnologia de compresie H.264
 • GPS încorporat
 • HDR – high dynamic range pentru imagini clare în conditii de iluminare redusă sau puternică
 • Bază de date pentru camerele de pe traseu
 • Senzor G cu 3 axe
 • Cameră cu unghi larg, de 130 de grade
 • Mod de fotografiere care permite marcarea coordonatelor geografice
 • Funcție Parking Mode – ce permite o supraveghere continuă a locului unde este parcat autoturismul
 • Microfon încorporat
 • Dimensiuni: 64mm X 65,1 mm X 36,5mm
 • Greutate: 92 g

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.