Modelele DAF XF si CF disponibile cu a treia axa directoare

Modelele DAF XF si CF disponibile cu a treia axa directoare

Incepand din acest an, modelele DAF XF si CF Euro VI (autotractoare) sunt disponibile cu a treia axa directoare. Aceste modele au fost special concepute pentru aplicatii care necesita o sarcina utila mare, combinata cu manevrabilitate maxima.

Cea de-a treia axa directoare cu sarcina de incarcare de 7.5 tone in combinatie a doua axa ce are o sarcina de 13 tone, face ca noile versiuni de camioanelor ale constructorului olandez sa fie ideale pentru aplicatii unde exista un spatiu de manevra relativ mic si este necesara o sarcina utila suplimentara, ca de exemplu, in transportul materialelor de constructii si utilajelor, acolo unde de cele mai multe ori camioanele au montata si o macara de incarcare direct pe sasiu.

Modelele DAF XF si CF disponibile cu a treia axa directoare

DAF XF si CF cu a treia axa directoare sunt dispnibile atat cu propulsorul PACCAR MX-11 de 10.8 l cat si cu PACCAR MX-13 de 12.9 l, plaja de putere fiind cuprinsa intre 291 kW/396 CP si 375 kW/510 CP.

In contextul programului lansat la inceputul anului „DAF Transport Efficiency”, noile modele XF si CF cu a treia axa directoare, sunt echipate cu tehnologii inovatoare, cum ar fi Predictive Cruise Control cu Predictive Shifting si Eco Mode, ce pot ajuta la economii de combustibil de cel puțin 5%.

DAF CF cu a treia axa directoare este disponibil cu cabina de zi, cabina de dormit si cabina Space in timp ce modelul XF este disponibil cu cabina Space si Super Space. In Romania, camioanele DAF sunt disponibile prin importatorul unic, EVW Holding.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.