Știri

Modelele MAN Individual Lion S câștigă Red Dot Design Award

Modelele de vârf MAN Individual Lion S ale gamelor TGX și TGE au impresionat cei 48 de membri ai juriului internațional de experți Red Dot Design Award 2022: cu echipamente exclusiviste montate din fabrică, autotractorul pentru transport pe distanțe lungi și utilitara pentru livrări și distribuție s-au impus în fața altor produse din 60 de țări înscrise la categoria ”Vehicule comerciale”.

Ceremonia oficială de premiere a avut loc la 20 iunie, în Essen. ”Când vine vorba de vehicule comerciale, nu doar eficiența contează, ci și emoția. Logistica are nevoie de pasiune, în special printre șoferii aflați în fiecare zi pe drum. Vrem să îi facem mândri și să se identifice cu produsele noastre. De aceea, MAN are în ofertă modelele de top Lion S”, spune Friedrich Baumann, membru în Consiliul Executiv al MAN Truck & Bus responsabil pentru Vânzări și Soluții pentru clienți.

Modelele MAN Individual Lion S câștigă Red Dot Design Award

Versiunile Lion S, cu designul lor emoțional, materiale de înaltă calitate și elemente de stil rafinate, sunt modele de top exclusiviste ale gamelor TGX și TGE. ”Deoarece utilitatea determină designul vehiculelor comerciale, alegerea culorilor și a materialelor este atât de crucială. De aceea, am încorporat constant părerile și expertiza practică a șoferilor și proprietarilor de afaceri chiar din etapa de dezvoltare a noii noastre generații de camioane. Șoferii ar trebui să se simtă confortabil în munca lor și să fie mândri de profesia lor, care este atât de importantă pentru noi toți. Modelele noastre Lion S întruchipează în mod constant această abordare”, explică Carolin Schütt, responsabila pentru culori și materiale în departamentul de design al MAN Truck & Bus.

VEZI ȘI: Prim contact cu MAN TGX OptiView: Cu ochii în patru

La exterior, designul de succes este evidențiat de elementele ce imită fibra de carbon de pe bara de protecție și oglinzi, precum și accentele roșii combinate cu zona radiatorului piano black. Limbajul de design este adoptat și în interior: cusături decorative roșii pe volanul din piele, centuri de siguranță roșii, scaune din piele Alcantara cu cusături hexagonale roșii și cotiere și fețe de uși asortate. Tetierele sunt decorate cu un leu roșu brodat.

Interiorul și exteriorul detaliate și practice au impresionat juriul independent al competiției Red Dot Design Awards din acest an. Cei 48 de experți în design din 23 de țări au concluzionat că modelele MAN Individual Lion S s-au remarcat printre numeroasele produse înscrise la categoria ”Vehicule Comerciale” și, prin urmare, le-a acordat leilor speciali mult-râvnitul premiu Red Dot.

Modelele MAN Individual Lion S câștigă Red Dot Design Award

Din aceeași categorie...

Back to top button