Modelul Hyundai H350 disponibil oficial și în România

Hyundai H350

Hyundai H350, comerciala ușoară din gama de vehicule a constructorului sud-coreean, este disponibil de acum și în rețeaua Hyundai Auto România.

Datorită platformei sale flexibile, modelul Hyundai H350, este disponibilă în trei verisuni constructive: panel van, transport persoane (14 locuri) și autoșasiu.

Echipa de ingineri Hyundai, specializaţi pe partea de autovehicule comerciale, şi-a concentrat eforturile în cinci direcţii cheie în procesul dezvoltării modelului H350: eficienţă, sarcină, siguranţă, fiabilitate şi performanţă.

Modelul Hyundai H350 disponibil oficial și în România

Modelul Hyundai H350 se remarcă prin spaţiul generos, cu o zonă de încărcare de 1.955 mm înălţime, 1.795 mm lăţime şi 3.100 mm lungime, având capacitatea de a transporta până la cinci europaleti (1.200 mm x 800 mm x 900 mm), care pot fi încărcaţi cu uşurinţă datorită celei mai ample deschideri din clasa: 1.795 mm x 1.956 mm.

În România, modelul Hyundai H350 este disponibil în două versiuni de motorizare diesel 2.5 litri, Euro 5/Euro 6, dezvoltând o putere de 150 CP/170 CP (110 kW/373 Nm sau 125 kW/422 Nm). Propulsoarele turbo puternice, echipate cu o cutie manuală în şase trepte, oferă cuplu suficient pentru a transporta încărcături cu sarcini ridicate de până la 1.5 tone, la care se adăuga o capacitate de remorcare de până la 2.5 tone.

România se află printre primele ţări din Europa în care este disponibilă noua gamă de comerciale. Proiectat pentru piaţa europeană, Hyundai H350 îşi propune să depăşească standardele actuale, în primul rând cele referitoare la fiabilitate, dovadă în acest sens fiind şi garanţia de trei ani fără limită de kilometri oferită de producător, a declarat Teodor Brusalis, Directorul Executiv al Hyundai Auto România.

Utilitara Hyundai H350 beneficiază de cele mai recente dotări de siguranţă activă şi pasivă. Sistemul de frânare performant este completat de un sistem de control electronic al stabilităţii. Pentru un plus de siguranţă, Hyundai H350 este echipat cu sistem de asistenţă la pornirea în rampă. De asemenea, sistemul de protecţie împotriva răsturnării asigură stabilitatea în viraje. Printre echipamentele de siguranţă pasivă se numără şasiul monococă, care încorporează în proporţie de 75% oţel de înaltă rezistenţă, creând astfel un cadru rigid, cu o structură închisă pentru durabilitate maximă.

Design-ul şasiului a fost regândit pentru a oferi șoferului o manevrabilitate ridicată și un confort sporit. Suspensia faţă independentă, de tip McPherson, cu arc transversal din material armat cu fibră de sticlă, completată de suspensia spate cu arc parabolic cu o singură foaie, au fost setate pentru a oferi călătorii cât mai plăcute. Această combinaţie asigură izolarea vibraţiilor şi o absorbţie optimă a imperfecţiunilor suprafeţei de rulare. Bara stabilizatoare contribuie la ţinuta corectă de drum.

Conceput în proporție de 98% din oțel anti-coroziune și asamblat folosindu-se tehnologiea „Body in White”, Hyundai H350 are cel mai ridicat nivel de rezistenţă la coroziune din clasa sa.

H350 beneficiază de trei ani garanţie fără limită de kilometri, care va însoţi fiecare nou model comercializat, precum şi 10 ani de protecţie anticorozivă la străpungere. Pachetul include, de asemenea, şi trei ani de asistenţă rutieră.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Follow #infotrucker