Modelul MAN TGX V8 trece la categoria ‘Oldtimer’

Modelul MAN TGX V8 trece la categoria ‘Oldtimer’

MAN TGX V8 a trecut la categoria “Oldtimer”, modelul care facea furori în 2008 pe șoselele lumii fiind în prezent expus în cadrul MAN Truck Forum.

Deoarece nu era conform actualelor norme de poluare, MAN TGX V8 a fost “pensionat” înainte de termen, spunem noi, lăsând locul unor modele cu motoare conforme Euro VI. Cu toate acestea, MAN TGX V8 își păstrează un loc al său, fiind cel mai tânăr membru al expoziției de la Truck Forum, acesta completând modelele Oldtimer, ce le “povestesc” celor care le vizitează despre viața palpitantă de pe șosele.

Până în anul 2015, modelul MAN TGX V8 a participat la numeroase competiții și expoziții și a traversat nenumărate țări. În anul 2007, juriul “International Truck of the Year” a plecat cu MAN TGX V8 de la Köln la Frankfurt. În 2008, acesta a participat la teste internaționale cu presa de specialitate din Germania, Italia, România, Belgia și nu numai.

Modelul MAN TGX V8 trece la categoria ‘Oldtimer’

Totul a culminat cu triumful din 2010 în cadrul testul comparativ „Cel mai bun camion din Germania“ realizat de revista “Trucker” iar în anul 2015 a absolvit MAN Performance Drive. Nu este de mirare că proprietarul său l-a cedat cu greu centrului Truck Forum.

[pullquote align=”full” cite=”Stefanie Backer, director al centrului Truck Forum din München” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]Cel mai tânăr exponat completează perfect sectorul Oldtimer. Modelul V8 a fost deja din primele zile un subiect foarte îndrăgit pentru fotografii.[/pullquote]

Chiar dacă nu mai circulă pe șosele, MAN TGX V8 este util pe altă cale: în calitate de exponat, el reprezintă o parte importantă din istoria MAN.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Follow #infotrucker