Lucrări de modernizare la A 40, care includ și schimbarea completă a podului Neuenkamp

Lucrări de modernizare la A 40, care includ și schimbarea completă a podului Neuenkamp
Au început lucrările de modernizare pe autostrada A 40, cea mai importantă din zona Ruhr, care includ și schimbarea completă a podului Neuenkamp peste Rin.

Ministrul transporturilor din Germania consideră că autostrada A 40 este artera principală din regiunea Ruhr și este nevoie de investiții serioase pentru a face față traficului din ce în ce mai mare.

Lucrări de modernizare la A 40, care includ și schimbarea completă a podului Neuenkamp

Împreună cu A 3 și A 57, A 40 face legătura între orașe precum Düsseldorf și Köln, iar autoritățile din Germania investesc sume semnificative pentru a fluidiza traficul în zonă.

În cadrul operațiunilor de lărgire și modernizare va fi schimbat complet podul Neuenkamp, care va deveni cel mai lung pod pe cabluri din Germania.

Investiția națională este de 365 de milioane de euro pe segmentul de 4.4 kilometri dintre Duisburg-Homberg și Duisburg-Häfen. 250 de milioane din această sumă sunt alocați doar pentru podul Neuenkamp peste Rin. Acesta va avea 802 metri lungime, o înălțime de 71 de metri și 8 benzi de circulație.

VEZI ȘI: Modificări ale tarifelor pentru autostrăzile din Spania

Pentru protecția fonică se vor investi 18 milioane de euro în cardul de protecție care va avea o înălțime de până la 10 metri și se va întinde pe o distanță de peste 5 kilometri.

În plus, pentru a reduce zgomotul la rulare va fi folosit și un asfalt conceput special pentru a reduce zgomotul făcut de deplasarea vehiculelor.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.