Modernizarea restaurantului parcării Weiskirchen-Nord (A 3) a fost blocată

Modernizarea restaurantului parcării Weiskirchen-Nord (A 3) a fost blocată
Pentru primarul din Rodgauer este mai importantă extinderea parcării pentru camioane, decât modernizarea restaurantului din parcarea Weiskirchen-Nord de pe A 3.

Operatorul benzinăriei și parcării Weiskirchen-Nord, de pe A 3, pe direcția de mers spre Frankfurt va intra în renovare totală. Astfel, restaurantul va fi dărâmat, urmând să fie reconstruit și să ocupe un spațiu mai mare.

Modernizarea restaurantului parcării Weiskirchen-Nord (A 3) a fost blocată

Jürgen Hoffmann, primarul localității Rodgauer, este însă nemulțumit pentru că a solicitat în mai multe rânduri extinderea parcării pentru camioane, iar, dimpotrivă, noua construcție va duce la reducerea acestora.

Nemulțumirea vine după ce, în mai multe rânduri, primarul localității a solicitat extinderea parcării pentru camioane pentru că șoferii, din lipsa locurilor de parcare, ajungeau să-și efectueze pauzele de condus în cartierul Weiskirchen din localitatea Rodgauer.

Locuitorii de aici au făcut numeroase plângeri pentru că șoferii de camion nu doar că blochează străzile, dar lasă în urmă și multă mizerie și folosesc grădinile și parcurile din zona pe post de toalete.

Primarul spune că a făcut demersuri pe lângă operatorul parcării, dar și pe lângâ autoritățile naționale, de 8 ani pentru a se mări numărul de locuri de parcare. Acesta a și depus o contestație care să nu permită constructorului să înceapă lucrările de modernizare.

VEZI ȘI: Regiunea Hessen caută soluții de creștere a capacității de parcare pentru camioane

DEGES, institutul care se ocupă de optimizarea infrastructurii din Germania, a anunțat că va analiza situația parcării Weiskirchen-Nord, dar și cea a parcării Weiskirchen-Süd pentru a vedea ce opțiuni există pentru a mări spațiul de parcare și va oferi o soluție în următoarea săptămână.

Conform autorizației de construcție, lucrările la restaurantul parcării ar trebui finalizate până la sfârșitul lui 2020, dar în urma contestației și mai ales dacă DEGES găsește soluții pentru extindere s-ar putea ca lucrările să se prelungească.

După ultimele analize făcute de Asociația Parcărilor de autostradă din Germania (VEDA) este nevoie de peste 31.000 de noi locuri de parcare pentru camioane de-a lungul autostrăzilor din Germania.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.