Știri

Modificari aduse la rambursarea accizei la motorina in Franta

De curand autoritățile franceze au venit cu solicitari suplimentare la procesul de rambursare a accizei la carburant achizitionat pe teritoriul Frantei (art. 265 Decret 99-723/1999, BOD 6713). Astfel, autoritatile franceze au anuntat punerea in aplicare a regulii prin care bonurile sau chitantele aferente achizitiei de carburant trebuiesc atasate facturilor emise de funizorul de carduri de carburant.

Fiecare solicitare de rambursare a accizei trebuie sa fie insotita de facturile de combustibil emise de furnizor, iar la fiecare factura se vor atasa copii dupa toate chitantele emise de statie la momentul alimentarii (numarul de inmatriculare al vehicului trebuie sa fie notat pe chitanta).

Modificari aduse la rambursarea accizei la motorina in Franta

Totodata, incepand cu 01/04/2015 se modifica termenul de depunere a solicitarilor de rambursare. Rambursarea accizei la carburant este posibila pentru facturi emise cu maxim 2 ani in urma – ex: solicitarile pentru anul 2013 trebuie sa fie depuse cel tarziu 31 decembrie 2015. Prin parteneriatul incheiat cu FDE, Shell ofera posibilitatea rambursarii accizei la motorina din Franta, Belgia, Ungaria, Slovenia, Spania si Italia. Pentru detalii suplimentare despre modificarile aparute la procesul de rambursare a accizelor in Franta, nu ezitati sa ne contactati!

Din aceeași categorie...

Back to top button