CarburantiȘtiri

MOL a finalizat achizitia benzinariilor Agip din Romania

Grupul MOL, a anuntat finalizarea cu succes a achizitiei companiei ENI Romania, ceea ce va consolida semnificativ pozitia grupului maghiar pe piata locala. In cel mai scurt timp, cele 42 de statii de carburant Agip vor fi redecorate cu elementele de identitate specifice marcii MOL.

„Aceasta tranzactie contribuie in mod semnificativ la atingerea obiectivului Grupului MOL de a-si spori cota de piata si acoperirea in regiunea Europei Centrale si de Est si in special in Romania. Suntem hotarati sa dezvoltam pe termen lung operatiunile din aceasta tara. Cautam permanent modalitati de a imbunatati experienta clientilor si de a le oferi o gama extinsa de produse, pe langa portofoliul de carburanti”, a declarat Lars Höglund, Senior Vice-President al diviziei de Retail a Grupului MOL.

MOL a finalizat achizitia benzinariilor Agip din Romania

Ca urmare a integrarii benzinariilor achizitionate, compania maghiara va ajunge in 2015 la o retea de aproximativ 200 de unitati in Romania. Dupa ce operatiunea de introducere a elementelor specifice marcii MOL in cadrul benzinariilor achizitionate va fi incheiata cu succes, grupul va continua sa ofere soferilor din Romania servicii de calitate, ca de exemplu programul de loialitate MultiBonus. In plus, companiile vor avea la dispozitie carduri de carburant acceptate intr-o retea extinsa, in special in sudul Romaniei.

„MOL Romania are un model de afaceri construit in jurul clientilor sai, iar in ultimii ani am reinvestit in mod permanent cea mai mare parte a profitului obtinut atat in extinderea retelei, cat si in imbunatatirea serviciilor si a competentelor echipei noastre. Obiectivul nostru principal este ca durata procesului de trecere la marca MOL sa fie redusa si sa punem la dispozitia clientilor, cat de repede posibil, produse si servicii de calitate inalta in benzinariile nou-achizitionate”, a declarat Kinga Daradics, Country Chairman & CEO MOL Romania.

In urma finalizarii tranzactiei, incepand cu 2 februarie 2015, ENI Romania si-a schimbat denumirea in MOL Retail Comert SRL.

Din aceeași categorie...

Back to top button