LogisticaȘtiri

Monetka a selectat ORTEC pentru optimizarea livrărilor către magazine

Monetka, unul din cei mai mari retaileri din Ekaterinburg și regiunea Urali, a selectat recent soluția ORTEC pentru a-și eficientiza operațiunile de transport mulțumită valorii considerabile oferite de sistemul ORTEC Routing and Dispatch. “IRT Group”, cu o experiență dovedită în domeniul implementării TMS pentru retail și logistică, are rolul de integrator de sistem pentru soluția ORTEC. Sistemul (ORTEC Routing and Dispatch) este planificat să devină operațional până la finele anului 2014.

Monetka și-a construit un lanț de magazine retail în continuă dezvoltare, oferind clienților săi produse alimentare. Decizia companiei din Rusia de a începe colaborarea cu ORTEC are drept scop consolidarea poziției sale competitive prin furnizarea de produse de calitate la o valoare optimă. Ca furnizor de soluții de optimizare la nivel mondial, în special în industria transporturilor, ORTEC își va utiliza expertiza acumulată pentru a optimiza fluxurile de lucru necesare pentru planificarea transportului de la plasarea comenzii până la livrarea acesteia către magazinele retailerului.

Monetka a selectat ORTEC pentru optimizarea livrărilor către magazine

Implementarea soluției ORTEC la Monetka constituie un proiect de proporții semnificative: peste 650 magazine; peste 400 de vehicule în flota proprie, precum și vehicule subcontractate; până la 2500 de comenzi procesate zilnic; livrări pe distanțe foarte mari de peste 2000 kilometri (cu trasee de până la 7 zile). Printre rezultatele așteptate se numără și integrarea perfectă a aplicației ORTEC în infrastructura IT existentă în cadrul organizației Monetka: mai multe interfețe vor fi create pentru a conecta ORTEC Routing and Dispatch la sistemele GPS, ERP și WMS ale retailerului.

ORTEC Routing and Dispatch va asigura planificarea și optimizarea rutelor atât pentru distribuția primară, cât și cea secundară. Obiectivul optimizării constă în generarea de economii semnificative la nivelul costurilor de transport. În plus, livrarea optimizată a comenzilor va sprijini Monetka în a-și deservi mai bine magazinele, respectiv clienții, un pas esențial în direcția majorării cotei de piață. “Suntem convinși de rezultatele pozitive ce pot fi obținute după implementarea sistemului ORTEC în organizația noastră. Vom dispune de instrumentele necesare pentru a construi planificări mai eficiente ale operațiunilor noastre de transport, ceea ce ne va permite să rezolvăm rapid situații complexe apărute în rețeaua noastră logistică – un element important de diferențiere pe piața actuală de retail extrem de competitivă”, a precizat Vitaly Zelentsov, Manager IT în cadrul Monetka.

 

Din aceeași categorie...

Back to top button