Logistica

Mopar Distribution în elita World Class Logistics

Mopar, lurnizorul de logistică pentru mărcile grupului Fiat Chrysler Automobiles în EMEA a atins prestigiosul nivel de bronz în World Class Logistics (CMM).

În fiecare an, cele două nuclee Mopar din None și Volvera de lângă Torino, distribuie materiale de la 800 de furnizori și se ocupă de 7 milioane de comenzi venite de la clienți și de la cele 19 centre regionale situate în regiunea EMEA. Premiul Bronze WCL recunoaște realizările a aproximativ 650 de oameni care lucrează în cele două centre PDC și obiectivele lor de îmbunătățire continuă în patru domenii cheie: siguranta la locul de munca, calitatea serviciilor, productivitatea procesului și respectul pentru mediul înconjurător.

Prin implementarea WCL – care se adresează proceselor de gestiune a stocurilor în raport cu planificarea, sourcing, depozitare și procesul de comandă al clientului la depozit și distribuția de componente pentru diferitele moduri de transport (rutier, aerian, feroviar și maritim) – Mopar a îmbunătățit costurilor cu 5% pe an și a crescut indicele de calitate cu 37%. În plus, de la introducerea programului, accidente au scăzut cu 81%, iar tratamentul de prim ajutor cu 94%. De asemenea, au fost beneficii de mediu, inclusiv reduceri de 14% în consumul de energie, 54% a consumului de apă și 34% a emisiilor în atmosferă.

Mopar Distribution în elita World Class Logistics

Mopar este furnizor de servicii, customer care, piese autentice și accesorii pentru mărcile grupului Fiat Chrysler Automobiles (FCA), care servește ca un standard global de mai bine de 78 de ani. Mopar are mai mult de 11.000 de locații de livrare și 50 de centre pentru componente care distribuie aproximativ 500.000 comenzi în peste 150 de piete din întreaga lume.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Din aceeași categorie...

Back to top button