Mud-Terrain T/A KM3, noua anvelopă off-road de la BFGoodrich

Mud-Terrain T/A KM3, noua anvelopă off-road de la BFGoodrich
Lansată recent pe piața din România, noua anvelopă BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM3 inglobează tehnologii care îmbunătățesc aderența și rezistența în noroi și peste pietre.

Înglobând cea mai recentă tehnologie din istoria de 40 de ani a anvelopelor off-road BFGoodrich, noua anvelopă Mud-Terrain T/A KM3 se anunță a fi un echipament „must-have” pentru cei care au nevoie de anvelope pentru a face față oricărui scenariu off-road.

Mud-Terrain T/A KM3, noua anvelopă off-road de la BFGoodrich

Barele „Mud-Phobic” de pe umerii anvelopei sunt proiectate pentru a elibera noroiul compactat pentru o tracțiune îmbunătățită în condiții de noroi sau sol moale. Astfel, Mud-Terrain T/A KM3 îmbunătățește tracțiunea pe noroi cu 5%.

Modelul Terrain-Attack al benzii de rulare al anvelopei include blocuri mari de rulare proiectate pentru a oferi o aderență incredibilă din orice unghi de apropiere.

Componenta avansată Krawl-TEK a anvelopei Mud-Terrain T/A KM3 oferă o tracțiune cu 8% mai bună pe pietre, care îmbunătățește aderența pe pietre și alte suprafețe alunecoase.

Zona lineară flexibilă a anvelopei îi permite să se muleze pe obiecte la o presiune redusă de umflare pentru o mai mare aderență la urcare.

VEZI ȘI: Presiune pe Guvern pentru a accelera publicarea HG-ului privind restituirea supraaccizei

Design-ul Traction-Armor Sidewall Sculpture și umărul cu caneluri îmbunătățesc și mai mult capacitățile de tracțiune pe sol moale și noroi.

Creată pentru a cuceri
Anvelopa BFGoodrich Mud-Terrain T/A® KM3 a fost concepută pentru a cuceri cele mai dificile provocări de off- road cu protecție extremă pe peretele lateral, rezistență la șocurile de înțepare și rezistență la zgârieturile și tăieturile provenite de la pietriș.

Pereții laterali sunt cu 27% mai rezistenți, grație tehnologiei CoreGard Max testată în curse, derivată din linia de anvelope BFGoodrich Baja T/A® KR3 testate în cursele din deșert.

Această tehnologie ajută la prevenirea despicării sau perforării printr-o grosime mai mare, care protejează zona critică a peretelui lateral.

Mud-Terrain T/A KM3, noua anvelopă off-road de la BFGoodrich

De asemenea, anvelopa BFGoodrich Mud-Terrain T/A® KM3 asigură performanțe rutiere robuste, niveluri acceptabile de zgomot pe șosele pentru șoferi de la și până la traseu.

Dimensiuni și acoperirea pieței
Disponibilă în Europa începând cu 1 mai 2018 pentru diametrele jantei de la 15” la 20”, noua gamă KM3 include 42 de dimensiuni – dintre care 21 sunt noi – și acoperă 75% din piața europeană 4X4.

Anvelopa Mud-Terrain T/A KM3 va avea cea mai bună acoperire a pieței, cel mai mare segment din această categorie de anvelope.

Repere pentru noroi
BFGoodrich a creat categoriile radiale all-terrain și mud-terrain. Cu o experiență de peste 40 de ani ca lider în categoria anvelopelor off-road, BFGoodrich a câștigat mai multe campionate de curse în deșert SCORE Baja decât toți ceilalți competitori la un loc — și continuă să folosească în mod regulat asemenea curse în deșert ca laboratoare de testare pentru a îmbunătăți tehnologia anvelopei.

Follow #infotrucker