MY IVECO – Noua aplicație Iveco pentru tabletă și smartphone

Iveco a anunțat introducerea unei noi aplicații gratuite pentru tabletă și smartphone, dedicată managerilor de transport și șoferilor. Noua aplicație MY IVECO permite access la informații complete despre produsele Iveco având o serie de servicii utile.

Navigarea în aplicația MY IVECO este simplă și intuitivă, permițând utilizatorilor de a intra în lumea de Iveco, doar cu un singur click. Ecranul principal afișează toate caracteristicile pe care utilizatorii le pot selecta rapid. Utilizatorii pot afla despre o serie de caracteristici și date tehnice pentru toate modelele de vehicule din gama Iveco, precum și servicii interactive de acces, cum ar fi un configurator de produs și geolocalizare pentru a găsi un dealer.

MY IVECO - Noua aplicație Iveco pentru tabletă și smartphone

MY IVECO - noua aplicatie Iveco pentru manageri si soferi

Configurator, este un instrument valoros, apreciat deja de foarte mulți clienții Iveco. Acest instrument conduce utilizatorii spre alegerea modelul ideal precum și a configurației adaptate nevoilor sale. Profilul meu, o altă caracteristică a aplicaței MY IVECO, permite utilizatorilor să personalizeze aplicatia, oferindu-le posibilitatea de a introduce datele vehiculului/vehiculelor lor și detalii personale – permisul de conducere, atestatul profesional etc. De asemenea, aplicația permite utilizatorilor să rămână informați cu privire la noutățile Iveco prin secțiunea de știri, în timp ce secțiunea video și imagini le permite acestora să acceseze canalele oficiale Iveco de pe YouTube și Flickr. Toate secțiunile aplicației oferă posibilitatea de a completa un formular de cerere de informații. Cu ajutorul secțiunii Contact utilizatorii pot comunica direct cu operator Iveco sau pot trimite o cerere scrisă pentru a obține o informație.

Aplicația va fi disponibilă în șase limbi de circulație internațională (italiană, engleză, spaniolă, franceză, germană și poloneză), atât pentru terminale cu sistem de operare IOS cât și pentru Android.

Follow #infotrucker