Navya Arma reprezintă expansiunea mobilității inteligente

Navya Arma reprezintă expansiunea mobilității inteligente
Conceperea designului unui vehicul fără șofer corespunde principiului distrugerii creative, iar acesta a fost pariul celor de la Navya în crearea vehiculului autonom Arma.

François Buron, Design Manger al agenției globale Diedre Design, a însoțit echipa Navya în proiectarea noului vehicul autonom Arma. El a dorit să acorde prioritate „expresiei de mobilitate dinamică și fluiditate de liniilor” precum și confortului pasagerilor, prin crearea unui spațiu interior maxim.

Navya Arma reprezintă expansiunea mobilității inteligente

Ca un vehicul inteligent, noul Arma, trebuia să aibă o personalitate reală, care rezultă dintr-o privire. Personalitatea sa stilistică este afirmată de semnele externe inteligente și de integrarea percepțiilor componentelor de mediu care alcătuiesc un adevărat un nou estetic.

Forma faruilor și a grilei strălucitoare a lui Arma sunt doar câteva din principalele componente ale esteticului inteligent.

Și, cine spune inteligent se referă și la emoțional. Valoarea design-ului emoțional este completată de animațiile luminii dinamice cu extensie pe ecranele video.

Navya Arma reinventează gradul de utilizare și accesibilitatea transportului public. Sticla habitaclului modelului rma permite pasagerilor să se bucure de mediu extern.

Arhitectura originală cu podea coborâtă, o bază compozită și o structură tubulară superioară aparentă au fost exploatate pentru a oferi experiența cea mai prietenoasă pasagerilor.

De asemenea, Navya Arma permite accesibilitate maximă, având un prag foate coborât, un spațiu central completat cu bănci mari, oferind astfel pasagerilor o priveliște panoramică.

 

Follow #infotrucker