BusȘtiri

NEOPLAN Tourliner C, noul autocar al echipei FC Viitorul Constanța

Cu doar câteva zile înainte de startul sezonului 2018/2019 al Ligii 1 de fotbal, formația constănțeană FC Viitorul și-a prezentat noul autocar, marca NEOPLAN Tourliner C.

Jucătorii echipei campioane a României în sezonul 2016/2017 vor călătorii spre meciurile din deplasare alături de managerul tehnic al echipei, Gheorghe Hagi, la bordul unui nou autocar, marca NEOPLAN Tourliner C.

NEOPLAN Tourliner C, noul autocar al echipei FC Viitorul Constanța

Noul autocar al echipei constanțene este propulsat de un motor MAN D2676 LOH Euro VI cu șase cilindri în linie ce dezvoltă 460 CP și un cuplu maxim de 2.300 Nm / 1. rpm, cuplat la o transmisie automată Tipmatic cu 12 trepte de viteză.

Autocarul are o lungime de 13.4 m și este personalizat atât la exterior, cât și la interior în culorile echipei.

Cu o înălțime interioară pe culoar de 2 metri și un spațiu pentru bagaje de 12 mc, noul autocar furnizat de cel mai nou sponsor, oferă tot confortul necesar echipei lui Hagi în lungile sale deplasări din țară și străinătate.

Autocarul este echipat cu 53+1+1 locuri, scaunele fiind model premium dotate cu prize USB. De asemenea, acestea vor primi un upgrade, urmând ca spătarul să fie echipat cu ecrane LCD, cu multiple posibilități de conectare.

NEOPLAN Tourliner C, noul autocar al echipei FC Viitorul Constanța

Confortul la bord este completat de suspensia față independentă multi-braț cu bară stabilizatoare, respectiv cea spate cu axă hipoidă tandem.

VEZI ȘI: Atenție, șoferi! Grecia a adus mai multe modificări la Codul Rutier

Pe lângă faptul că este personalizat în culorile echipei (albastru-negru), noul autocar este echipat cu cele mai rafinate și sofisticate tehnologii ale producătorului german. Printre acestea amintim de sistem multimedia cu DVD și două ecrane, pregătire Internet, prize USB, două frigidere și toaletă.

NEOPLAN Tourliner, noul autocar al echipei FC Viitorul

De asemenea, sistem audio profesional de înaltă claritate va face călătoriile jucătorilor mult mai relaxante.

Siguranța la bord nu a fost nici ea neglijată, astfel că, atât șoferul echipei, cât și pasagerii săi VIP sunt protejați de cele mai noi sisteme de asistență și siguranță, precum ESP, LGS (sistem de asistență la schimbarea benzii de mers cu vibrație în scaunul șoferului), EBA (asistență la frânarea de urgență), cruise control și TPM (sistemul de monitorizare a presiunii în anvelope).

Tot la nivel de siguranță, autocarul are cameră frontală, cameră pentru monitorizare ușa a doua și cameră pentru mersul înapoi.

Eficiență autocarului este asigurată de cele două sisteme MAN EfficientCruise și MAN EffficientRoll.

Prețul de catalog al unui autocar identic cu cel al echipei FC VIitorul se ridică în medie la peste 300.000 de euro.

Pentru cei care nu știu, marca MAN este un partener tradițional al Academiei Gheroghe Hagi și implicit al echipei de seniori FC Viitorul Constanța, în trecut, constănțenii utilizând un MAN Lion’s Coach.

Din aceeași categorie...

Back to top button