Camioane

Neuron TORQ, un concept de camion electric rival pentru Tesla Semi

Neuron EV, o companie din California de tip start-up, a prezentat în cadrul Annual Import Expo din Shanghai modelul Neuron TORQ, un camion electric rival pentru Tesla Semi.

Tesla încă nu a lansat nici Tesla Semi și nici pick-up-ul cu care i-a tot amăgit pe fani. În tot acest timp, Neuron EV, un start-up din California, a prezentat o serie de imagini cu pick-uă-ul T/ONE și camionul Neuron TORQ în cadrul Annual Import Expo din Shanghai.

Neuron TORQ, un concept de camion electric rival pentru Tesla Semi

„Ambele concepte reprezintă filozofia de produs și valoarea companiei prin simplitate și funcționalitate”, a declarat Casey Hyun, branding specialist în cadrul Neuron EV.

Ambele produse sunt ușor de utilizat, pot fi comercializate în toată lumea și pot fi updatate în timp real.

Design-ul ambelor modele este unul futurist, foarte apropiat de cel al vehiculelor Tesla. De altfel, Neuron TORQ pare o copie aproape perfectă a lui Tesla Semi. Și interiorul este unul inspirat de la camionulul lui Elon Musk, cei de la Neuron EV folosind o configurație cu scaun montat central.

VEZI ȘI: MAN TGX da Vinci, un tribut adus genialului Leonardo da Vinci

Camionul va avea tracțiune integrală, un centru de greutate redus, o cabină luminoasă, vizibilitate sporită și o capacitate de tractare excelentă. Șoferul va avea o vedere panoramică la 360 de grade datorită camerelor fără fir care oferă imagini pe un ecran aflat pe panoul de bord.

Pentru moment, oficialii Neuron EV nu au venit cu mai multe detalii despre conceptul Neuron TORQ.

Start-up-ul din China Neuron EV pregătește rivali pentru tractorul și pick-up-ul Tesla

Cât despre Neuron T/ONE, oficialii spun că este un vehicul utilitar electric creat atât pentru uz comercial, cât și personal.

Pentru moment, compania nu a anunțat un calendar cu privire la o posibilă lansare în producție a celor două concepte prezentate recent.

Din aceeași categorie...

Back to top button