ȘtiriTrailer

Nicio limită pentru trailerele cu platformă coborâtă Kässbohrer K.SLL 2

Kässbohrer K.SLL 2 reprezintă soluția optimă pentru clienții din segmentul de transport special greu și construcții, care trebuie să mute încărcături agabaritice în zone greu accesibile cu spații înguste.

N-o spunem noi, ci elvețienii de la Friderici Spécial SA cu sediul în Tolochenaz, care folosesc trailerul extendibil Kässbohrer K.SLL 2, un dintre cele mai polivalente modele din gama producătorului german.

Nicio limită pentru trailerele cu platformă coborâtă Kässbohrer K.SLL 2

Plecând de la motto-ul său, “Enginuity” – o combinație între inginerie și ingeniozitate – Kässbohrer acoperă întreaga gamă de nevoi a clienților de agabaritic prin oferirea de soluții bine concepute și inovatoare.

În centrul de cercetare și dezvoltare, specialiștii gândesc soluții inovatoare și servicii de inginerie calificate pentru a obține un nivel ridicat de eficiență, simplitate și fiabilitate a produselor.

Clienții din întreaga lume pot lua legătura cu echipa Kässbohrer, care are ca prioritatea găsirea celor mai potivite soluții pentru aceștia.

Această abordare a determinat echipa Kässbohrer să-i însoțească pe cei de la Friderici Spécial SA în cadrul misiunilor de transport pentru a monitoriza performanța trailerului extensibil K.SLL 2, utilizat de compania elvețiană de aproape un an de zile.

VEZI ȘI: Campania #RespectUs distribuită în Europa cu ajutorul camioanelor

Versatilitatea și productivitatea trailerului K.SLL 2 a fost dovedită în cadrul unei operațiuni de încărcare a unui utilaj pentru construcții, ce trebuia transportat de urgență pe un șantier de lângă Geneva.

Acesta trebuia să înlocuiască un alt utilaj de construcții care se defectase.

Construcția tralerului extensibil cu podea coborâtă i-a permis șoferului să încarce utilajul la jumătate timpului pe care I l-ar fi luat un trailer standard, iar manevabilitatea sa i-a permis să abordeze zone cu spații înguste și curbe strânse.

De fapt, aceste caracteristici diferențiază Kässbohrer K.SLL 2 de competitorii săi.

Trailerul este conceput pentru cerințele exigente de transport special greu, fiind disponibil cu 2 până la 4 axe, sistem hidraulic de direcție și suspensie pneumatică, respectiv lățimi de 2.540 mm și 2.740 mm.

Gâtul de lebădă detașabil, precum și rampele frontale suplimentare, permit încărcarea și descărcarea frontală ușoară pe șantier, respectiv facilitează extinderea sau scurtarea platformei care ajunge până la 5.200 mm.

Este de așteptat ca la IAA 2018, Kässbohrer să prezinte noi modele și inovații, atât pe segmentul de remorci, cât și de trailere. În România, marca Kässbohrer este reprezentată de Premium Trailers Store.

Din aceeași categorie...

Back to top button