CamioaneFeatures

NICOLAS Tractomas testat în cadrul unei exploatări miniere

O dată cu creșterea ca întindere a exploatărilor miniere de suprafață, au crescut și rutele de transport din cadrul acestora, motiv pentru care, în prezent, se caută noi soluții pentru a accesa ușor sterilul.

Eficientizarea costurilor este, prin urmare, mai mult o chestiune ce se rezumă la prețul per tona transportată, deoarece traseele lungi între minele descentralizate, zona de prelucrare sau instalațiile de depozitare trebuiesc să fie stăpânite.

Având în vedere aceste aspecte, Toll Mining Services a testat la sfârșitul lui 2015 în cadrul unei exloatări din vestul Australiei a celor de la BC Iron Limited un NICOLAS Tractomas, la final, aceștia arătându-se foarte impresionați de performanțele camionului.

Cei 1.150 CP produși de propulsorul de 32 litri al acestui monstru de camion îi permit să poată fi operat direct în exploatare cu o înclinație a pantei de 12%. În cadrul testelor, NICOLAS Tractomas a reușit să tracteze fără probleme patru remorci de transport, întregul ansamblu având o greutate maximă autorizată de 350 tone.

În aceste condiții, NICOLAS Tractomas C 27 poate fi considerat un adevărat protector al banilor în cadrul exploatărilor miniere de suprafață.

Compania NICOLAS va fi prezentă în cadrul Bauma 2016, acolo de unde infoTrucker.ro va transmite zilnic informații cu noutățile și premierele de pe segmentul camioanelor pentru construcții și transport special.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button