IAASustenabilitate

Nikola Tre FCEV va debuta la IAA Transportation 2022

Nikola a anunțat că versiunea europeană a modelului electric cu hidrogen Tre FCEV va fi prezentată în premieră la expoziția IAA 2022 din Hanovra.

Modelul prezentat pe 19 septembrie va fi un prototip beta echipat cu celule de combustie alimentate cu hidrogen. Prezentarea va fi făcută de Michael Lohscheller, președintele Nikola Corporation.

Nikola Tre FCEV va debuta la IAA Transportation 2022

”Suntem nerăbdători să dezvelim camionul fără emisii Nikola Tre FCEV construit în Germania în fața a mii de vizitatori influenți ai IAA 2022. Credem că acesta va fi începutul unei noi ere cu camioane curate și soluții energetice inovatoare pentru Europa”, a spus Lohscheller.

Un alt moment important la eveniment va fi prezentarea făcută de Lohscheller pe 20 septembrie, în care va evidenția importanța unui viitor european fără emisii.

VEZI ȘI: Test Mercedes-Benz eActros 300: Întâlnire cu viitorul

În timpul expoziției, modelul Nikola Tre BEV (cu baterii) va fi disponibil în fiecare zi pentru teste și demonstrații.

Modelul american Nikola Tre FCEV, cu autonomie de până la 500 de mile (800 km) este programat să intre în producția de serie la finalul lui 2023, în Coolidge (Arizona). Producția lui Tre FCEV din Ulm (Germania) va fi lansată în prima jumătate a lui 2024.

Din aceeași categorie...

Back to top button