Nissan a adus îmbunătățiri modelelor de utilitare NV300 și NV400

Nissan a adus îmbunătățiri modelelor de utilitarele NV300 și NV400
Nissan a îmbunătățit modelele NV300 și NV400, care vin cu modificări la interior, cu tehnologii moderne și motorizări conforme noilor reglementări Euro 6d-Temp.

În cazul lui Nissan NV300, oficialii producătorului japonez au pregătit mai multe versiuni de motorizare, dar și posibilitatea comandării unei transmisii automate.

Nissan a adus îmbunătățiri modelelor de utilitare NV300 și NV400

Astfel, gama de motorizări propune următoarele variante: 95 de cai putere, 120 de cai putere, 145 de cai putere (cu transmisie manuală sau automată) și 170 de cai putere (cu transmisie automată sau manuală).

Pentru interior, japonezii vin cu o tapițerie îmbunătățită, elemente cromate, o nouă culoare pentru planșa de bord și o nouă generație a sistemelor audio.

În cazul versiunilor Panel Van, Dropside, Tipper sau Crew Van ale lui Nissan NV400, producătorul japonez propune trei motorizări, vârful de gamă având 2.3 litri și oferind 180 de cai putere (aceeași motorizare fiind oferită și modelul pick-up Navara).

VEZI ȘI: Primele informații oficiale despre utilitara electrică Peugeot e-Expert

Astfel, clienții de NV400 pot opta pentru un motor diesel de 135 de cai putere, 150 de cai putere (cu transmisie manuală sau automată) sau 180 de cai putere (cu transmisie manuală sau automată).

În cazul interiorul lui NV400, japonezii au pregătit o planșă de bord redesenată, un volan nou, o ergonomie îmbunățită, mai multe spații de depozitare, un sistem modern de infotainment și încărcare inductivă pentru telefoanele mobile.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.