ȘtiriUtilitare ușoare

Nissan a prezentat autoutilitara de persoane NV300 Combi facelift

Nissan a publicat primele poze și detalii oficiale cu autoutilitara de transport persoane NV300 Combi facelift, model înrudit cu Renault Trafic.

La fel ca în cazul restului gamei de vehicule comerciale ușoare, Nissan NV300 Combi facelift preia elementele exterioare pe care deja le-am văzut anul trecut în cazul lui NV400.

Nissan a prezentat autoutilitara de persoane NV300 Combi facelift

Exteriorul lui NV300 Combi facelift a trecut printr-o serie de modificări consistente. Există o grilă frontală nouă, blocuri optice cu o semnătură luminoasă diferită și mult mai multe elemente cromate.

Odată cu facelift-ul Nissan introduce opțional și un set de jante de 17 inch fabricate din aliaj.

Nissan NV300 Combi facelift va putea fi comandat în versiuni cu 5, 6, 8 și 9 locuri. Tot la interior, Nissan a pregătit spații de depozitare a căror capacitate totală ajunge la 88 de litri, indiferent de configurația aleasă.

În plus, japonezii propun un sistem de infotainment nou cu Apple CarPlay și Android Auto care funcționează prin intermediul unui ecran tactil cu diagonala de 8 inch.

VEZI ȘI: Effenco lansează ultracapacitori pentru vehicule de transport

Nissan spune că a îmbunătățit și siguranța oferită de versiunea revizuită a utilitarei de persoane. Standard, modelul va fi echipat cu un sistem pentru monitorizarea unghiului mort, cu un sistem pentru avertizarea părăsirii benzii de rulare, un sistem pentru recunoaștere semnelor de circulație și un cruise control adaptiv cu un sistem de avertizare cu privire la distanța față de vehiculul aflat în față.

Nissan a prezentat autoutilitara de persoane NV300 Combi facelift

Gama de motorizări va fi preluată din gama Renault Trafic, model cu care NV300 Combi facelift este înfrățit.

Astfel, utilitara japoneză de transport persoane va putea fi comandată cu un motor diesel de 2.0 litri în versiuni de 110 cai putere, 150 de cai putere și 170 de cai putere. Ultimele două sunt disponibile și cu o cutie automată de viteze.

Nissan NV300 Combi facelift va fi produs la uzina Renault din Franța alături de Trafic.

Din aceeași categorie...

Back to top button