Utilitare ușoare

Interstar, Primastar și Townstar: noua gamă de utilitare ușoare Nissan

Nissan a prezentat noua sa gamă europeană de vehicule comerciale ușoare, formată din modelele Interstar, Primastar și Townstar.

Modelul mare NV400 a devenit Interstar, iar cel mijlociu NV300 s-a transformat în Primastar. Noutatea absolută este modelul mic Townstar, cu versiuni alimentate cu benzină sau electrice.

Interstar, Primastar și Townstar: noua gamă de utilitare ușoare Nissan

Noua gamă se bazează pe platforma CMF-C a alianței Renault-Nissan-Mitsubishi, japonezii dorindu-și o creștere a prezenței în segmentul european de vehicule comerciale ușoare până în 2025.

Townstar va fi primul model european care va primi noul logo Nissan. Cu versiuni 100% electrice (122 CP, autonomie de 285 km) și alimentate cu benzină (130 CP), Townstar va fi construit la fabrica din Maubeuge a alianței.

VEZI ȘI: Noul Mercedes-Benz Citan: Informații și fotografii oficiale

De asemenea, modelul revizuit semnificativ Primastar beneficiază de o nouă grilă, faruri LED și jante de aliaj opționale de 17 inci. Printre noile sisteme de asistență se numără Blind Spot Warning, Lane Departure Warning, Traffic Sign Recognition, Adaptive Cruise Control sau Intelligent Emergency Braking.

Modelul dispune și de mai multă putere, datorită noilor motoare Euro 6d. Acestea pot fi cuplate cu cutii de viteze manuale sau automatizate cu dublu ambreiaj.

Modelele Nissan Interstar, Primastar și Townstar vor beneficia de o garanție de 5 ani.

Din aceeași categorie...

Back to top button