Știri

Nistor Duval: ”ISCTR va pune accent pe prevenție, nu pe sancționare”

Nistor Duval, Inspector de Stat Șef, spune că în perioada următoare, ”ISCTR va pune accent pe prevenție și îndrumare, nu pe sancționare”.

Nistor Duval: ”ISCTR va pune accent pe prevenție, nu pe sancționare”

Invitat în cadrul emisiunii Transport Academy LIVE, Nistor Duval, Inspector de Stat Șef al ISCTR, a vorbit despre modul în care instituția pe care o conduce acționează și sprijinit cu informații transportatorii români, dar și despre planurile de viitor ale acestei instituții.

Alături de sectorul medical și cel alimentar, sectorul de transport este esențial în lupta de prevenire a răspândirii COVID-19 pe care o duc statele europene, inclusiv România. Acest lucru l-au înțeles și autoritățile statului, care s-au activat exemplar și au venit în sprijinul unui sector aflat în derivă în primele câteva zile ale pandemiei COVID-19.

VEZI ȘI: Comisia Europeană cere desemnarea urgentă a punctelor de frontieră cu ”benzi verzi” pentru transportul de mărfuri

Un factor esențial a fost comunicare în timp real, dintre instituții și transportatori, care a dus la deblocarea camioanelor din Slovenia, crearea unui culoar de tranzit prin Ungaria și la măsuri speciale care să ajute activitatea de transport.

Despre acest mod nou de lucru a discutat în emisiunea Transport Academy LIVE și Nistor Duval, Inspector de Stat Șef al ISCTR. Și nu numai.

Din aceeași categorie...

Back to top button