Știri

Nivel ridicat de amenințare teroristă în Suedia

Ministerul Afacerilor Externe avetizează că nivelul de amenințare de tip terorist a crescut pe teritoriul Suediei, conform informațiilor prezentate public de autoritățile suedeze competente.

Pe data de 18 noiembrie 2015, nivelul de amenințare a crescut, conform evaluării serviciului de securitate suedez, de la nivelul 3 la nivelul 4, pe o scară de la 1 la 5. Conform site-ului oficial al Serviciului de Securitate suedez, nivelul de alertă teroristă va rămâne ridicat și pentru începutul acestei săptămâni.

Vă recomandă să luați în considerare informațiile actualizate în planificarea activităților și călătoriilor în Suedia și să monitorizați sursele de informare oficiale și locale, precum și media.

Nivel ridicat de amenințare teroristă în Suedia

Totodată, se reamintește necesitatea de a purta la titular pașaportul sau cartea de identitate valabilă, atât la intrarea, cât și la ieșirea din Suedia, subliniată de impunerea temporară a controalelor la frontierele terestre și la punctele de frontieră maritimă ale Suediei.

Se recomandă, pe cât posibil, legitimarea cu un pașaport valabil.

Pentru informații actualizate recomandăm accesarea paginilor dedicate de Internet, astfel:

Ca de fiecare dată infotrucker.ro vă recomandă să consultați pagina de Internet www.mae.ro şi vă reaminteşte faptul că aveți la dispoziție aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situaţii speciale, precum şi serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei MAE de informare „Un SMS îţi poate salva viaţa!”.

Până atunci însă, poți descărca revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau poți intra pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button