Magazin

Noi articole disponibile in magazinul online DAF Trucks

DAF și-a extins gama de produse disponibila in magazinul online (dafshop.com) cu doua noi modele XF Euro 6, cu si fara pedale.

Cele două modele sunt special conceput pentru copii care isi doresc propriul camion, insa sunt prea mici pentru a avea un model adevarat. Modelele vin in culoarea de lansare a gamei XF Euro 6, portocaliu, si au o constructie robusta, data de materiale rezistente folosite.

Noi articole disponibile in magazinul online DAF Trucks

Jucariile pot fi achizitioante de la dealer-ul local DAF (EVW Holding Romania) sau direct de pe magazinul online al producatorului olandez – DAF Shop.

Noile camioane pentru copii au un design elegant, functional si de inalta calitate. De altfel, acestea sunt caracteristicile noii colectii DAF, care include o gama larga de la incaltaminte la imbracamiinte si jucarii adresate copiilor.

Noua colectie DAF include, de asemenea haine pentru barbati si femei, special create pentru DAF (de la palarii la jachete si tricouri), accesorii unicat DAF (de la pungi si ochelari de soare la ceasuri si brelocuri), o frumoasa gama de produse din piele DAF si, desigur, o gama completa de camioane in miniatura DAF LF, CF si XF Euro 6, inclusiv basculante, remorci, camioane rigide, cisterne si autotractoare.

Din aceeași categorie...

Back to top button