AnvelopeInfoTech

Noi dimensiuni în gama TreadMax FuelMax de la Goodyear

Goodyear introduce două noi dimensiuni în linia sa de produse reșapate destinate eficienței consumului de carburant TreadMax FuelMax D.

Noile dimensiuni ale anvelopelor reșapate din categoria produselor premium de la Goodyear sunt 295/60R22.5 și 315/60R22.5. Ca toate celelalte versiuni ale TreadMax, noile dimensiuni ale anvelopei FuelMax D oferă o performanță similară cu echivalentele lor pe linia de produse noi.

Produsele Goodyear TreadMax sunt produse numai de Goodyear în unitățile sale din Riom Franța, Wittlich Germania și Wolverhampton Marea Britanie, utilizând cele mai înalte niveluri de control al calității și aceleași standarde de calitate ca și cele aplicate la fabricarea produselor noi. Folosind numai ultima generație de carcase de la Goodyear cu același compus și același profil al benzii de rulare ca și în cazul anvelopelor noi de la Goodyear, anvelopele premium reșapate TreadMax oferă o performanță similară cu cea a anvelopelor noi.

Noi dimensiuni în gama TreadMax FuelMax de la Goodyear
[pullquote align=”full” cite=”Grégory Boucharlat, Director Retread Operations pentru Goodyear Europa Orientul Mijlociu și Africa” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]Suntem încântați să adăugăm noi dimensiuni la gama noastră de succes, TreadMax FuelMax D, ce cuprinde produse din categoria premium de anvelope reșapate. Reșaparea este esențială dacă operatorii doresc să obțină maximum de beneficii economice de pe urma anvelopelor lor de camion. Aceasta scade costul per kilometru precum și costul total de deținere al anvelopei. Producția noastră in-house pentru gama TreadMax replică procesul de producție original utilizând aceleași materiale pe care noi le folosim și în cazul fabricării anvelopelor noi. Datorită acestui fapt, anvelopele noastre reșapate din gama TreadMax au o performanță similară cu cea a anvelopelor noi. În cazul gamei noastre FuelMax, beneficiul cheie este eficiența consumului de carburant.[/pullquote]

Odată cu extinderea liniei, Goodyear oferă acum produsele sale reșapate după matriță TreadMax FuelMax D în cinci dimensiuni populare: 315/8022.5, 315/7022.5, 295/80R22.5, 295/60R22.5 (nou), 315/60R22.5 (nou).

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button